ΕΛΛΑΔΑ

Δεν κάνουν πίσω συμβασιούχοι - Καμίνης

Δεν κάνουν πίσω συμβασιούχοι - Καμίνης
Κανείς δεν ξέρει πότε θα σταματήσει η κατάληψη του Δημαρχιακού μεγάρου από τους συμβασιούχους...

Κανείς δεν ξέρει πότε θα σταματήσει η κατάληψη του Δημαρχιακού μεγάρου από τους συμβασιούχους οι οποίοι ζητούν οι συμβάσεις τους να γίνουν αορίστου χρόνου.

Οι συμβασιούχοι στο δήμο Αθηναίων, δείχνουν ανυποχώρητοι, όπως άλλωστε και ο δήμαρχος, Γιώργος Καμίνης.

Μπορεί να τους κάλεσε να σταματήσουν τις καταλήψεις και να προχωρήσουν σε διάλογο προκειμένου να βρεθεί λύση στο θέμα των συμβάσεών τους, ωστόσο δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση από τους συμβασιούχους καταληψίες, οι οποίοι τονίζουν πως τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα, η κατάληψη στο κτίριο της πλατείας Κοτζία δεν πρόκειται να «σπάσει».

Μάλιστα, οι δηλώσεις του κ. Καμίνη πως η κατάληψη πλήττει τους δημοκρατικούς θεσμούς, έχει προκαλέσει νέες αντιδράσεις από τους συμβασιούχους, οι οποίοι ενοχλημένοι, απαντούν πως δε θα κάνουν πίσω στα αιτήματά τους.

Όλα αυτά, γίνονται τη στιγμή που οι συμβασιούχοι κατάφεραν να αποτρέψουν τη συζήτηση για το θέμα των συμβάσεων στην ημερήσια διάταξη. Για το λόγο αυτό άλλωστε ο δήμαρχος έδωσε χθες στο φως της δημοσιότητας την ημερήσια διάταξη του Δ.Σ της Τετάρτης, προκειμένου να αποφορτίσει το κλίμα και να πείσει τους συμβασιούχους πως το πρώτο αίτημά τους, έχει ήδη ικανοποιηθεί.