ΕΛΛΑΔΑ

Σαββατοκύριακο για…βόλτες

Σαββατοκύριακο για…βόλτες
Γενικά καλός καιρός με αραιές νεφώσεις και πιθανότητα ασθενών βροχών τη νύχτα στα δυτικά...

Σάββατο
Γενικά καλός καιρός με αραιές νεφώσεις και πιθανότητα ασθενών βροχών τη νύχτα στα δυτικά. Περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί άνεμοι μέχρι 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αττική
Αρχικά αίθριος ο καιρός με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καλός καιρός με παροδικές νεφώσεις το μεσημέρι. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις στη δυτική και κεντρική Μακεδονία.
Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τη νύχτα υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 4 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και το απόγευμα στα νότια πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από04 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις στην Κρήτη. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί στα νότια 3 με 4 και στα βόρεια 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή
Στα δυτικά, τα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και στα ορεινά ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα.
Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.