ΕΛΛΑΔΑ

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις
Γενικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές σήμερα Δευτέρα...

Γενικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές σήμερα Δευτέρα, με σποραδικές βροχές το βράδυ στα βορειοδυτικά.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις περιμένουμε στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμοί Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός γενικά θα είναι αίθριος και μόνο τις απογευματινές ώρες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.

Μακεδονία, Θράκη

Αρχικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα καταιγίδων στα ορεινά και το βράδυ. Σποραδικές βροχές στη δυτική Μακεδονία.

Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 21 βαθμοί Κελσίου.

Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι κυρίως στα βόρεια θα αυξηθούν και το βράδυ θα βρέξει.

Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 5 έως 21 βαθμοί Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία από 6 έως 23 βαθμοί Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, με τους ανέμους να πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 13 έως 19 βαθμοί Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Τοπικές νεφώσεις με λίγες σποραδικές βροχές το πρωί στα Δωδεκάνησα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμοί Κελσίου και οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Ο καιρός αύριο Τρίτη

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Μακεδονία τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που αργότερα θα αυξηθούν.

Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία σε πτώση στα βόρεια, σε μικρή άνοδο στις υπόλοιπες περιοχές.