ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μαζιώτης αναζητείται για να υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία

Ο Μαζιώτης αναζητείται για να υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία

Να υπηρετήσει την πατρίδα καλείται ο διαβόητος τρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης που εκτός από την Αστυνομία πλέον αναζητείται και από τον Ελληνικό Στρατό.

Η Στρατολογική Υπηρεσία αναζητά τον Ν. Μαζιώτη για να του επιδώσει το φύλλο πορείας του ώστε να υπηρετήσει τη θητεία του.

Στις 23 Δεκεμβρίου, η Στρατολογική Υπηρεσία Κεντρικής Μακεδονίας του ΓΕΣ, έστειλε επείγον τηλεγράφημα στον Αστυνομικό Τμήμα των Εξαρχείων, την περιοχή δηλαδή όπου διέμενε ο γνωστός τρομοκράτης, καλώντας τους αστυνομικούς να τον ενημερώσουν για θέματα θητείας, ενώ καλούν τον διαβόητο κακοποιό να παρουσιαστεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου (ΚΕΥΠ) ΣΤΗ Λαμία στις 13 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο 43χρονος καταζητούμενος, θεωρείται λιποτάκτης με την περίπτωση του να έχει κριθεί από το 1992, όταν συνελήφθη ως αντιρρησίας συνείδησης μαζί με τον Παύλο Ναθαναήλ και αρνήθηκαν την οποιαδήποτε μορφή εναλλακτικής θητείας που τους προσέφερε ο νόμος και καταδικάστηκαν σε μονοετή φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Νίκος Μαζιώτης και η σύντροφος του Πόλα Ρούπα, είχαν αφεθεί ελεύθεροι με όρους αφού η δίκη τους δεν είχε ολοκληρωθεί όταν εκείνοι συμπλήρωναν 18 μήνες προφυλάκισης.