ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Κοντομηνάς: Η περιπέτεια θα μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς

Δημήτρης Κοντομηνάς: Η περιπέτεια θα μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς

Με ένα μήνυμα στο προσωπικού τους email, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς που χθες αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για την υπόθεση του TT, ευχαρίστησε τους εργαζομένους του για την αγάπη και την στήριξη που του έδωσαν όλες τις προηγούμενες δύσκολες μέρες.

Η ανακούφιση που υπάρχει τόσο στο περιβάλλον του ίδιου όσο και των εργαζομένων του είναι μεγάλη καθώς η αίσθηση είναι ότι αποτράπηκαν τα χειρότερα. Στο προσωπικού του μήνυμα ο κ. Κοντομηνάς δεν διστάζει να αφήσει αιχμές για «παραδοσιακούς ανταγωνιστές», καθώς η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι με αφορμή την πρόσφατη περιπέτειά του επιχειρηματία «κάποιοι μύρισαν αίμα και έσπευσαν να ορμήσουν».

Το βέβαιο είναι ότι ο Κοντομηνάς επενδύει στην ενίσχυση των δεσμών με τους εργαζομένους του, οι οποίοι αγωνιούσαν μαζί του για την περιπέτειά του όλες τις προηγούμενες ημέρες.

Το προσωπικό μήνυμα του Δημήτρη Κοντομηνά:

«Η περιπέτεια των τελευταίων ημερών απέδειξε τους μεγάλους δεσμούς που μας ενώνουν! Η επιτυχημένη πορεία, η ανάπτυξη και τα καταπληκτικά αποτελέσματα που βασίζονται στην εμπιστοσύνη μεταξύ μας και στο βαθύ αίσθημα ευθύνης προς την επιχείρηση, κατέδειξαν περίτρανα τις δυνατότητες που έχουμε για μεγαλύτερη ακόμα ανάπτυξη. Αυτό έχει προβληματίσει και ανησυχήσει τους παραδοσιακούς ανταγωνιστές μας με αποτέλεσμα να περνάμε αυτή την προσωρινή κρίση. Θέλω να σας διαβεβαιώσω για την απόφασή μου να συνεχίσω με κάθε θυσία από μέρους μου την προσπάθεια να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και ισχυρότεροι. Σταθήκατε στο πλευρό μου με την αγάπη σας, κι αυτό το εκτιμώ πάνω απ όλα.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους και είμαι βέβαιος ότι η περιπέτεια, με στόχο τη δουλειά μας, που περνάμε θα μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς. Έχουμε την ικανότητα, τη θέληση και τη δύναμη.

Με αγάπη,

Δημήτρης Κοντομηνάς»

Διαβάστε επίσης:

Ελεύθερος ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς

Η υπερασπιστική γραμμή του Δ. Κοντομηνά - Αναμένεται η απόφαση

Ενέχυρο περιουσιακά του στοιχεία διατίθεται να βάλει ο Δ. Κοντομηνάς