ΕΛΛΑΔΑ

Νικόλαος - Τατιάνα: Και επίσημα ένοικοι στο Καστρί

Νικόλαος - Τατιάνα: Και επίσημα ένοικοι στο Καστρί

Το ιστορικό σπίτι στο Καστρί μοιράζεται τώρα ανάμεσα σε δυο οικογένειες, στην οικογένεια Παπανδρέου και στον οίκο των Γλύξμπουργκ. Όσο ο Γιώργος Παπανδρέου έλειπε για τους αρραβώνες του γιου του, ο Νικόλαος και η Τατιάνα έμπαιναν στο νέο τους σπίτι!

Ο γιος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτινικ είναι πλέον και επίσημα ένοικοι στο Καστρί της οικογένειας Παπανδρέου.

17598fb

Μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας

Ο Νικόλαος, και η σύζυγός του Tατιάνα εγκαταστάθηκαν μόνιμα σε μεζονέτα που χτίστηκε στους χώρους της ιστορικής βίλας «Γαλήνη» του Γεωργίου Παπανδρέου. Η τέως βασιλική οικογένεια νοίκιασε το πολυτελές διαμέρισμα από τη Σοφία Παπανδρέου και είναι πλέον γείτονες και συγκάτοικοι του Γιώργου και της Άντας Παπανδρέου που διαμένουν εκεί.

Το ζεύγος ολοκλήρωσε τη μετακόμιση στον ιστορικό χώρο, το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν η οικογένεια Παπανδρέου απουσίαζε στην Κρήτη λόγω των αρραβώνων του γιου του Γιώργου, Ανδρέα.

newego LARGE t 420 24971536

Τρία μεγάλα φορτηγά από μεταφορική εταιρία του εξωτερικού ξεφόρτωσαν τα έπιπλα και τα πολύτιμα αντικείμενα της οικογένειας, που διέθετε στο σπίτι τους στο Λονδίνο.

Οι βόλτες στην Κηφισιά και η επιλογή της βίλας

Οι καθημερινές σχεδόν βόλτες τους στην Κηφισιά δεν αποτελούν πλέον είδηση, αφού το ζεύγος Γλύξμπουργκ έχει εξοικειωθεί με την περιοχή και το περιβάλλον των βορείων προαστίων.

kastri2

Η επιλογή της βίλας δεν ήταν τυχαία απόφαση, καθώς γνωστός επιχειρηματίας και φίλος του ζευγαριού φαίνεται πως μεσολάβησε και ενημέρωσε την Σοφία Παπανδρέου, ότι ο Νικόλαος ενδιαφέρεται για το οίκημα.

tatiana

Το γεγονός μάλιστα, ότι το σπίτι συνορεύει με αυτό του ζεύγους Γιώργου και Άντας Παπανδρέου σημαίνει ότι έχει 24ωρη φύλαξη, κάτι που συνέλαβε καταλυτικά στην απόφαση του Νικόλαου να γίνει ο επόμενος ενοικιαστής.