ΕΛΛΑΔΑ

Η μπύρα «ζ εζα premium pilsener» χορηγός στο party του Γ. Στάνκογλου

Η μπύρα «ζ εζα premium pilsener» χορηγός στο party του Γ. Στάνκογλου

Δυνατή μουσική, άφθονη μπύρα «ζ εζα» και Γιάννης Στάνκογλου στα decks στον Μπλέ Παπαγάλο.

Ο Γιάννης Στάνκογλου στα decks; Ναι είναι αλήθεια, ο γνωστός ηθοποιός σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του ως μουσικός παραγωγός χάρισε άφθονη διασκέδαση στο μεγάλο πάρτι που έκανε στον Μπλέ Παπαγάλο με χορηγό απόλαυσης την ελληνική μπύρα «ζ εζα» premium pilsener που έρεε άφθονη χαρίζοντας απόλαυση στις δεκάδες κόσμου που διασκέδασαν με τη μουσική και τη γεύση της.

DSC 7619 2
eza 6

Λίγο πριν τη θεατρική του περιοδεία με την παράσταση «Είμαι ένας άλλος», στο ρόλο του Αρθρούρου Ρεμπώ, υπό τη σκηνοθεσία της Αλίκης Δανέζη-Knutsen, ο Γιάννης Στάνκογλου μαζί με την «ζ εζα» ξεσήκωσαν το κοινό.

eza 5

eza 1
eza 2

ζ εζα premium pilsener
Προβάλλοντας καλαίσθητα στοιχεία με αναφορές σε ελληνικές αξίες υψηλής αισθητικής, η νέα ελληνική premium μπύρα καταφέρνει να συνδυάσει εξαιρετική ποιότητα και αρμονία γεύσης, προσφέροντας ένα άριστο αποτέλεσμα και μια από τις καλύτερες ελληνικές μπύρες υψηλής ποιότητας.

eza 4
DSC


Πρόκειται για τη σύγχρονη και ποιοτική ελληνική πρόταση στην κατηγορία των premium beers, με βασικό σημείο διαφοροποίησής της, την ποιότητα των υλικών, τη διαδικασία παραγωγής και την περιεκτικότητα σε αλκοόλ 5,2% vol.

eza 8

εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία
Η εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία, είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία που συμμετέχει ενεργά στην αποκεντρωμένη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Διαθέτει στην Αταλάντη Φθιώτιδας ένα σύγχρονο εργοστάσιο ζύθου όπου παράγει τέσσερα εξαιρετικά προϊόντα: την ζ εζα Hellenic Pilsener Beer, την Pils Hellas, την BLUE Island και τη Berlin Premium Lager.