ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Καταγγέλλει πως της «πούλησε» έρωτα για να αρπάξει το εφάπαξ

Πάτρα: Καταγγέλλει πως της «πούλησε» έρωτα για να αρπάξει το εφάπαξ

Σάλος έχει προκληθεί στην Πάτρα από την καταγγελία μίας μητέρας που ισχυρίστηκε ότι επιστήμονας της «πούλησε» έρωτα για να της αρπάξει το εφάπαξ.

Συνταξιούχος διαζευγμένη και μητέρα δύο παιδιών, καταγγέλλει ότι γνωστός Πατρινός επιστήμονας της «πούλησε» έρωτα για να της «φάει» αφενός το μεγαλύτερο μέρος του εφ' άπαξ της και αφετέρου χρηματικό ποσό άνω των 6.000 ευρώ από χρήματά της που προορίζονταν για το δάνειο της κατοικίας που η ίδια έχει αποκτήσει!

Η συγκεκριμένη γυναίκα εργαζόταν για χρόνια ως νοσηλεύτρια, όπως αναφέρει το dete.gr.

Aναγκάστηκε να κάνει και δεύτερη δουλειά. Και αυτή ήταν... καθαρίστρια στο γραφείο του εν λόγω επιστήμονα. Όταν κατάφερε να ορθοποδήσει και να βγει σε πρόωρη σύνταξη, εκείνος την έπεισε να πάρει στεγαστικό δάνειο και να αγοράσει ένα μικρό διαμέρισμα στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων, ενώ η δόση του δανείου ανερχόταν στα 500 ευρώ μηνιαίως.

Παράλληλα όμως ο επιστήμονας άρχισε να της παριστάνει τον ερωτευμένο και την έπεισε να του δίνει του ίδιου τα 500 ευρώ για να καταθέτει στην τράπεζα και να εξοφλεί το δάνειό της. Και το ακόμα χειρότερο; Όταν έφθασε η στιγμή να εκταμιευτούν τα χρήματα για το εφ' άπαξ λόγω της σύνταξής της, την έπεισε να του δώσει τουλάχιστον τα ¾ αυτής με την αιτιολογία ότι σκόπευε να τα επενδύσει σε μία πολύ καλή δουλειά που θα απέδιδε πολλά χρήματα για την ίδια.

Από τότε όμως που η ίδια ενέδωσε και του έδωσε τα χρήματα, ο επιστήμονας έγινε... «καπνός».

Της έλεγε ότι έχει... γιο στην Αμερική

Όπως αναφέρει το περιβάλλον της γυναίκας, το χρέος του επιστήμονα είναι ακόμα μεγαλύτερο καθώς εκτός των παραπάνω εκείνη του έδινε και extra χρήματα για να στέλνει στον (ανύπαρκτο) γιο του στην Αμερική και ο οποίος δήθεν αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Πάντως η γυναίκα απευθύνθηκε προ ημερών σε Πατρινό δικηγόρο θέλοντας να υποβάλλει μήνυση εναντίον του εξαφανισμένου πια επιστήμονα, έχοντας την ελπίδα πως θα τον στείλει στο εδώλιο.