ΕΛΛΑΔΑ

Παρέλασε κρατώντας με υπερηφάνεια την ελληνική και τη ρωσική σημαία

Παρέλασε κρατώντας με υπερηφάνεια την ελληνική και τη ρωσική σημαία

Ο Μάρκος Ηλιάδης πήρε μέρος μαζί με τους μαθητές της σχολής του, στην παρέλαση του Δήμου Λιοσίων - Το NEWSBOMB ήταν εκεί.

Δάσκαλος της ρωσικής πολεμικής τέχνης «Sambo», o Μάρκος Ηλιάδης παρέλασε μαζί με τους μικρούς μαθητές της σχολής του στον Δήμο Λιοσίων. Πριν και κατά την διάρκεια της παρέλασης, κρατούσε συνεχώς και με υπερηφάνεια την ελληνική και τη ρωσική σημαία. Ο σκοπός του; Να δείξει πως στηρίζει την γεννέτηρα του Ρωσία αυτή τη δύσκολη στιγμή και να αποδείξει πως οι Έλληνες με τους Ρώσους, είναι «αδέλφια».

Ο Μάρκος Ηλιάδης ζει στην Ελλάδα τα τελευταία 18 χρόνια, έχοντας περάσει τα περισσότερα χρόνια της ζωής του στην Κριμαία. Όπως ανέφερε στο NEWSBOMB, γνωρίζει άριστα τα γεγονότα που συμβαίνουν στην Ουκρανία και υποστήριζει με θέρμη την οποιαδήποτε κίνηση των Ρώσων.

«Σήμερα βγάζω τη σχολή μου στην παρέλαση για να μας δούνε και βγάζω και τη ρώσικη σημαία για να στηρίξω τη Ρωσία σε αυτή τη κρίσημη στιγμή που για άλλη μία φορά σώζει τον κόσμο. Όλοι εμείς ξέρουμε τον ρόλο των ΗΠΑ, αλλά και ότι η Ρωσία είναι το αντίδοτο. Πρέπει να το καταλάβει αυτό το πράγμα ο κόσμος. Και οι Ρώσοι, ξέρουν πως οι Έλληνες είναι μαζί μας» τόνισε αρχικά ο Νίκος Ηλιάδης και συμπλήρωσε:

«Οι Αμερικάνοι ας σταματήσουν αυτό το πράγμα για να υπάρχει ειρήνη στον κόσμο. Η γνώμη μου είναι όλος ο κόσμος πρέπει να γίνει φίλος με την Ρωσία και πιστεύω πως αυτό θα κάνει καλό σε όλη τη γή. Διαφορετικά θα φτάσουμε στον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο. Η Ρωσία έσωσε τον κόσμο από τον φασισμό. Με αυτά τα μέτρα που λαμβάνουν η Ε.Ε και οι Αμερικάνοι, δείχνουν πως δεν αγαπάνε την Ρωσία και πως θέλουν το κακό της. Αντί να πουν ευχαριστώ, προσπαθούν να γίνουν εχθροί της, να την «χαμηλώσουν» και να την διώξουν από τους G8. Πιστεύω πως είναι τεράστιο λάθος. Έπρεπε να πουν «ευχαριστώ» και να στηρίξουν τη Ρωσία γιατί έχει δίκιο. Πήραν την Κριμαία δίκαια! Είναι Ρώσοι εκεί όπως και η μισή Ουκρανία. Πιστεύω πως όλοι οι πολιτικοί του κόσμου γνωρίζουν όλες τις λεπτομέρειες για κάθε χώρα. Με πειράζει γιατί ξέρουν τι γίνεται την Ουκρανία και προσπαθούν να στηρίξουν τους φασίστες, να καλύψουν την αλήθεια, με ψέμματα και να πάνε κόντρα στην Ρωσία. Αυτό είναι τεράστιο λάθος. Αυτό δεν θα βγει σε καλό».

«Μόνο ο Πούτιν αξίζει να είναι πρόεδρος»

Τέλος ο Μάρκος Ηλιάδης υποστήριξε τον πρόεδρο της Ρωσίας, τονίζοντας πως ο κόσμος έφτασε στα όρια του: «Πρέπει να εξαφανιστεί αυτός ο νόμος που θέλει κάθε κυβέρνηση που εκλέγεται να παραμένει 4 χρόνια αναγκαστικά. Αν δεν κάνει ο πρόεδρος πρέπει να αλλαχτεί. Τότε θα φανεί ποιος πρόεδρος στον κόσμο θα μείνει σταθερός. Πίστεύω θα μείνει μόνο ο Πούτιν, ενώ όλοι οι άλλοι θα αλλάζουν κάθε μέρα. Θα ήθελα ο Πούτιν να βγάλει έναν νόμο που θα ψηφιστεί παγκοσμίως, σε όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να υπάρχουν κυβερνήτες από την ίδια τη χώρα τους και να μην εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα. Παρακαλώ τον Πόυτιν να ανεβάσει αυτό το θέμα και να προχωρήσουμε σε σωστό δρόμο για να υπάρχει ειρήνη στον κόσμο».

Δείτε την παρέλαση του Μάρκου Ηλιάδη

Η μπάντα του Δήμου Φυλής