ΕΛΛΑΔΑ

Rebuild Κεφαλονιά: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ

Rebuild Κεφαλονιά: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ

Έλληνες και ξένοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας καλούν να γεμίσουμε το κλειστό γήπεδο μπάσκετ, ενισχύοντας τα παιδιά των πληγέντων από τον καταστροφικό σεισμό

Μπορεί ο Εγκέλαδος να ηρέμησε, όμως οι πληγές που άφησε πίσω του στην Κεφαλονιά ακόμα δεν έχουν επουλωθεί και σήμερα, όλοι οι κάτοικοι της Αθήνας, αλλά και όλοι οι Έλληνες έχουμε τη δυνατότητα να στηρίξουμε έμπρακτα τους πληγέντες, ώστε να επιστρέψει ξανά το χαμόγελο στα χείλη τους.

Tο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ θα μετατραπεί σε ποδοσφαιρικό και στις 19.00 θα φιλοξενήσει έναν αγώνα ανθρωπιάς, ανάμεσα στους All Star Έλληνες και τους All Star της Μικτής Ευρώπης, που θα αναμετρηθούν... ενώνοντας τις δυνάμεις τους και φωνάζοντας δυνατά, πως: «Όταν η Ελλάδα θέλει, μπορεί...».

Το εισιτήριο για τον αγώνα ορίστηκε στα 5€ και ΟΛΑ τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν σε ειδικό λογαριασμό για τα παιδιά των πληγέντων -από τον καταστροφικό σεισμό- κατοίκων στην Κεφαλονιά.

Με κεντρικό σύνθημα: Όταν θέλει... η Ελλάδα Μπορεί, από την All Star Ελλάδας θα αγωνιστούν οι: Αντώνης Νικοπολίδης , Θοδωρής Ζαγοράκης, Κώστας Φραντζέσκος, Γρηγόρης Γεωργάτος, Βασίλης Τσιάρτας, Άγγελος Μπασινάς, Δημήτρης Σαραβάκος, Σπύρος Μαραγκός, Νίκος Νταμπίζας, Στέλιος Γιαννακόπουλος .

Από την All Star Μεικτής Ευρώπης θα αγωνιστούν οι: Μάριο Γκαλίνοβιτς, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Κριστόφ Βαζέχα, Αλιόσα Ασάνοβιτς, Μιγκέλ Πέρεζ, Άλεξ Πέρεζ, Αντόνιο Μπεναρίβο, Ρουμπέν ντε λα Ρεδ, Λουσιάνο ντε Σόουζα.

Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο διαιτητής Τάσος Κάκος ενώ τις προπονητικές οδηγίες θα δώσουν ο Χουάν Ραμόν Ρότσα για την All Star Μεικτής Ευρώπης και ο Κώστας Τσάνας για την All Star Ελλάδας.

H DPG είναι ο μεγάλος χορηγός επικοινωνίας της αποψινής εκδήλωσης και το Onsports.gr θα συνδεθεί ζωντανά με το κλειστό του ΟΑΚΑ στις 19.45, για να μεταδώσει απευθείας μέσω LIVE STREAMING τον αγώνα και τη συναυλία που θα ακολουθήσει με την παρουσία γνωστών καλλιτεχνών.

Rebuild Kefalonia, the vision...

Η Ελλάδα έχει μάθει να παλεύει, να αγωνίζεται ενάντια στις αντιξοότητες, να σηκώνει ψηλά το κεφάλι και να προχωρά προς την επίτευξη των στόχων της. Για ακόμη μία φορά, έρχεται να μας εκπλήξει το όραμα μερικών ανθρώπων, που έχοντας μόνο μια σπίθα για αρχή, κατάφεραν να ανάψουν την φλόγα του φιλανθρωπισμού και της αλληλεγγύης. Η πρωτοβουλία, Rebuild Kefalonia, αποτελεί την ομαδική προσπάθεια των Ελλήνων να στηρίξουν τους πληγέντες του πολύπαθου νησιού, της Κεφαλονιάς, που πέρασε απ' το σκόπελο των καταστροφικών σεισμών πριν από λίγο καιρό, με παρακαταθήκη πληγές και μνήμες που πονούν και θλίβουν. Το όραμα έχει ως αποτέλεσμα την οργάνωση μιας μεγάλης εκδήλωσης, με απώτερο σκοπό να μαζευτούν και να δοθούν όλα τα έσοδα στους κατοίκους που επλήγησαν κι έτσι ένα λιθαράκι να χτίσει εκ νέου τις ελπίδες και τα όνειρα των ανθρώπων αυτών, που σαν χάρτινοι πύργοι έβλεπαν τις περιουσίες τους να διαλύονται στο έλεος του απροσδόκητου φυσικού φαινομένου.

Όταν η Ελλάδα θέλει, μπορεί!

Αυτό είναι το σύνθημα που αποτελεί το θεμέλιο της φιλανθρωπικής πρωτοβουλίας και δίνει το έναυσμα για τη μεγαλύτερη διοργάνωση όλων των ετών, με στόχο να απαλύνει τον πόνο που άδικα βίωσαν οι Κεφαλλονίτες συνάνθρωποί μας.

Σ' αυτή την ενέργεια, ζωτικής σημασίας, έχουμε τη στήριξη του Προέδρου του ΟΑΚΑ, Πέτρου Γαλακτόπουλου, που με προθυμία παραχώρησε το γήπεδο για τις ανάγκες του γεγονότος, την ανιδιοτελή συμμετοχή παλαίμαχων παικτών που αγωνίστηκαν με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος, διάσημων αστέρων του ποδοσφαίρου εκ μέρους της Ευρώπης. Σημαντική αναφορά πρέπει να γίνει στον φιλανθρωπικό οργανισμό, ο οποίος έχει αγκαλιάσει την δράση, που είναι η "ΑΓΑΠΗ ΠΑΙΔΙΩΝ – LOVE KIDS", όπως και στη ΚΑΕ Παναθηναϊκός που υποστηρίζει ενεργά τη δράση ως επίσημος υποστηρικτής. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στα κανάλια Novasports που αγκάλιασαν τη πρωτοβουλία και δέχτηκαν να την στηρίξουν επικοινωνιακά αλλά και να το μεταδώσουν live τηλεοπτικά το event, αλλά και στην DPG που είναι ο μεγάλος χορηγός επικοινωνίας, προσφέροντας την κάλυψη της εκδήλωσης μέσω LIVE STREAMING, διαδικτυακά, από το www.onsports.gr.

Ποδοσφαιρικός αγώνας αγάπης...

Το Κλειστό Γήπεδο ΟΑΚΑ, θα μεταμορφωθεί για πρώτη φορά σ' ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 7χ7 με τη συμμετοχή παγκοσμίου φήμης αθλητών από τον χώρο του ελληνικού και διεθνούς ποδοσφαιρικού κλάδου. Ο αφιλοκερδής ποδοσφαιρικός αγώνας θα γίνει μεταξύ επιλέκτων παλαίμαχων που έχουν φορέσει το εθνόσημο και διάσημων παικτών της Ευρώπης. Η συμμετοχή παγκοσμίου φήμης παικτών, προπονητών κι άλλων εκπροσώπων του αθλητικού στερεώματος επισφραγίζει το μέγιστο της διοργάνωσης και δίνει κύρος στη φιλανθρωπική αυτή ενέργεια. 20.000 Έλληνες θα ενώσουν τις φωνές τους, για να εμψυχώσουν τον καλύτερο αγώνα για τον πιο ανιδιοτελή σκοπό...

Pre - game...

Λίγο πριν φορέσουν τις φανέλες τους οι επίλεκτοι του είδους, θα πραγματοποιηθεί ένα παιχνίδι μεταξύ των εφήβων του Παναθηναϊκού, για να ψυχαγωγηθούν όλοι οι παρευρισκόμενοι. Οι νεαροί παίκτες θα δώσουν το παρόν στο μεγάλο φιλανθρωπικό γεγονός, έτσι ώστε να «προθερμάνουν» με τον καλύτερο τρόπο τους Έλληνες φιλάθλους. Η ενέργεια κι η αγάπη για το άθλημα, θα μεταλαμπαδευθεί σε ολόκληρο το γήπεδο. Οι φωνές θα ενωθούν και θα γίνουν το κάλεσμα προς όλους εκείνους που ξέρουν να στηρίζουν τους άλλους πάνω απ' τον εαυτό τους.

Live on stage...

Mετά τη λήξη του αγώνα, θα ακολουθήσει συναυλία αγάπης και στήριξης από διάσημους καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής σκηνής. Η διασκέδαση σε συνδυασμό με την αλληλοβοήθεια θα αποτελέσει το καλύτερο σύμπλεγμα ανθρωπιάς, που θα συζητείται για καιρό. Όσοι βρεθούν στο Κλειστό Γήπεδο ΟΑΚΑ, την ημέρα εκείνη, θα απολαύσουν ένα μουσικό υπερθέαμα, υψηλών προδιαγραφών και ταυτόχρονα θα βοηθήσουν έχοντας ως κινητήρια δύναμη την προσφορά και την αλληλοβοήθεια.

Παρασκευή 28 Μαρτίου στις 7μ.μ.
Κλειστό Γήπεδο Ο.Α.Κ.Α.
All Star Ελλάδας vs All Star Μεικτής Ευρώπης.

Τιμή εισιτηρίου 5€
Rebuild Kefalonia
ΟΛΑ τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν σε ειδικό λογαριασμό για τους πληγέντες κατοίκους της Κεφαλονιάς.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Γιατί όταν θέλει ... Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ!

Προπώληση εισιτηρίων:
• Viva.gr
• 11876
• Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου
• Seven Spots
• Public
• DealmyDay

Διαβάστε επίσης:

Rebuild Κεφαλονιά: Το trailer της γιορτής στο ΟΑΚΑ (video)

Rebuild Kefalonia: Ο πιο σημαντικός αγώνας στην ...καριέρα τους!