ΕΛΛΑΔΑ

Αμβρόσιος: Ενδέχεται να επιβεβαιωθούν οι προφητείες Αγίων περί πολέμου

Αμβρόσιος: Ενδέχεται να επιβεβαιωθούν οι προφητείες Αγίων περί πολέμου

«Οι Προφητείες αγίων εκκλησιαστικών ανδρών το έχουν προαναγγείλει! Ενας νέος παγκόσμιος Πόλεμος είναι πιθανόν να αρχίσει από την γειτονιά μας! Ο Θεός σώζοι όχι μόνον την Ελλάδα, αλλά και τους Έλληνες!"

Αυτά είναι μερικά από τα σχόλια στη νέα παρέμβαση του Μητροπολίτου Καλαβρύτων Αμβρόσιου που αναφέρεται στα ελληνοτουρκικά και στον Ερντογάν.

Ολόκληρη η παρέμβασή του έχει ως εξής:

Μια επιστολή, που δημοσιεύθηκε στην έγκριτη εφημερίδα των Αθηνών " Η ΕΣΤΙΑ" μας ενεποίησε ιδιαίτερη εντύπωση. Την δημοσιεύουμε, λοιπόν, στη συνέχεια και παρακαλούμε να την αναγνώσετε στοχαστικά. Ο κ. Ερντογάν έπαυσε πιά να είναι ένα λαμπερό άστρο στο στερέωμα της Τουρκίας! Η θητεία του έχει πολλά σκοτεινά σημεία. Άλλα αναφέρονται στην ηθική του υπόσταση καί άλλα σε οικονομικές ατασθαλίες. Ο κ. Ερντογάν, λοιπόν, είναι ένα πρόβλημα για την Τουρκία! Η Τουρκία είναι ένα πρόβλημα για τη Χώρα μας! Το Κουρδικό είναι ένα ζήτημα για την Τουρκία! Ο ορίζοντας σκοτεινιάζει! Ο Πανάγαθος Θεός ας λυπηθή τη Χώρα μας. ¨Ενας νέος παγκόσμιος Πόλεμος είναι πιθανόν να αρχίσει από τήν γειτονιά μας! Οι Προφητείες αγίων εκκλησιαστικών ανδρών το έχουν προαναγγείλει! Ο Θεός σώζοι όχι μόνον την Ελλάδα, αλλά και τούς Έλληνες! ΑΜΗΝ! Ενδεικτικά αναφερόμαστε στην Προφητεία του Γέροντος Ιωσήφ του Βατοπεδινού, ο οποίος λέγει πολλά καί πολύ βαρυσήμαντα! Να σημειωθή, ότι ο Γέροντας όταν εκοιμήθη καί αφούτον ετοίμασαν και τον ετοποθέτησαν στο φέρετρο, νεκρός ών, χαμογέλασε το πρόσωπό του και με αυτό το χαμόγελο ενταφιάσθηκε! "Ως εμεγαλύνθη τα έργα Σου, Κύριε"! Γέροντα Ιωσήφ, δώσε μας την ευχή Σου. Ομιλεί ο ίδιος ο άγιος Γέροντας για τραγικά γεγονότα, τα οποία θα λάβουν χώραν στο μέλλον και θα μας οδηγήσουν στην συντέλεια του κόσμου".

ΠΗΓΗ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ

Ανατριχιαστική προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού για την Ουκρανία