ΕΛΛΑΔΑ

Φίλη Φαίης: Ο Στεφανάκης την είχε ξαναχτυπήσει

Φίλη Φαίης: Ο Στεφανάκης την είχε ξαναχτυπήσει

]\Με την εξέταση της στενής φίλης της Φαίης, Δάφνης Μπαλατσούρα συνεχίστηκε η δίκη για την δολοφονία της τον Απρίλιο του 2013 στη Νέα Μάκρη.

«Γνωριζόμουν με τη Φαίη 2 χρόνια, αλλά κάναμε κολλητή παρέα. Με τον κατηγορούμενο γνωρίστηκαν 2-3 μήνες πριν το θάνατο της», ανέφερε για τη γνωριμία τους.

Για προξενιό της Μαριαλένας στη Φαίη έκανε λόγο η μάρτυρας, η οποία υποστήριξε ότι η 23χρονη γνώρισε τον Στεφανάκη μέσω της αδελφής της. «Μου είπε ότι θα πάει για καφέ να γνωρίσει ένα αγόρι που της άρεσε και είναι φίλος της αδελφής της».

«Το πρώτο διάστημα ήταν όλα καλά. Μετά άρχισε να μου λέει ότι κάτι δεν πάει καλά, ότι κάτι τρέχει με την αδελφή της με την οποία είχε καλή σχέση μέχρι να χωρίσει με τον σύζυγο της. Τότε αρχισαν τα προβλήματα. Έμειναν μαζί αλλά αργότερα η Μαριαλένα την έδιωξε από το σπίτι.

Για τις υποψίες της Φαίης σχετικά με τη σχέση της αδελφής και του αγοριού της είπε: Άρχισε να υποψιάζεται γιατί ήταν όλη μέρα μαζί. Όποτε έπαιρνε τηλέφωνο τον ένα ή τον άλλο ήταν πάντοτε μαζί. Κοιμόντουσαν και οι 3 στο ίδιο κρεβάτι. Μια φορά έγινε βέβαια. Μια μέρα ακολούθησε η Φαίη τη Μαριαλένα. Τη βρήκε στο σπίτι του Βαγγέλη. Η Μαριαλένα είχε πει ότι θα πάει σινεμά και στο μεταξύ την πήρε και της είπε ότι πήγε ένας φίλος της να τη βιάσει και ήρθε στο Βαγγέλη για προστασία.

«Τον τελευταίο καιρό η Φαίη δεν ήταν καλά. Φαινόταν καταπιεσμένη. Την έβλεπα μόνο στο σπίτι. Μια μέρα είπαμε να πάμε για φαγητό, τον πήρε να του το πει και αυτός έβαλε τις φωνές γιατί πίστευε ότι θέλει να βγει έξω. Της έλεγε «θα σε γ**** θες να βγεις με γκόμενο», περιέγραψε η μάρτυρας ένα από τα ξεσπάσματα του κατηγορουμένου.

Την πεποίθηση της ότι την είχε ξαναχτυπήσει ο Στεφανάκης εξέφρασε λέγοντας ότι την είχε ξαναδεί χτυπημένη. «Κούτσαινε και είχε χτύπημα Στο πρόσωπο. Έδωσε διαφορετική εκδοχή σε μένα και άλλη στην φίλη μας την Ιωάννα".

«Δεν ξέρω της σχέση Μαριαλένας με γονείς της. Εγώ έκανα παρέα με τη Φαίη. Τον Ιανουάριο που έφυγε ο σύζυγος της πρώτης από το σπίτι, μετακόμισε μαζί η Φαίη για να μη μένει μόνη της».

Εξαιρετικά ζηλιάρη περιέγραψε τον Στεφανάκη, τονίζοντας ότι υποχρέωσε την Φαίη να φύγει από τη δουλειά επειδή δεν ήθελε να συναναστρέφεται άλλους άντρες.

Για τον τραυματισμό της Φαίης που οδήγησε στο θάνατο της: Ήταν σοκαριστική εικόνα. Γρατσουνιές παντού στο πρόσωπο, μελανιές και πρησμένα μάτια. Είχε ξεραμένο αίμα στη μύτη και στα δάχτυλα της. Τα περισσότερα σημάδια ήταν στο πρόσωπο. Εγώ έτσι όπως την είδα κατάλαβα ότι την χτύπαγε με μανία.

Για τα ψέματα των πρώτων ωρών στο νοσοκομείο: Όταν έφτασα στο νοσοκομείο πήρα την αδελφή της να δω τι έγινε και μου είπε ότι δεν έχει ιδέα ούτε εκείνη ούτε ο Βαγγέλης. Τον Στεφανάκη τον είδα το απόγευμα της ίδιας μέρας. Τον άκουσα να μιλάει με Μαριαλένα και να της λέει «αν κλείσεις το τηλέφωνο θα ανοίξω το στόμα μου και θα τα πω όλα».

Η φίλη της Φαίης κατηγόρησε για αδιαφορία τη Μαριαλένα Μπλάχα, καθώς δεν ερχόταν στο νοσοκομείο να δει την αδελφή της. «Την πήρα τα ξημερώματα τη Μαριαλένα και της λέω "Μάνια πού είσαι;” Και μου είπε ότι είναι χάλια και δε μπορεί να οδηγήσει. Με πήρε αργά τη νύχτα να μου πει να την πάω στο νοσοκομείο. Θεωρώ ότι στο νοσοκομείο έπαιζε θέατρο η Μαριαλένα. Έκανε κάτι σπαστικά. Και στον αδελφό μου φάνηκε περίεργη. Ο Στεφανάκης δεν συνέβαλε στα έξοδα ούτε προσφέρθηκε. Τις 2 πρώτες μέρες με έπαιρνε τηλέφωνο να δει τι κάνει η Φαίη. Μετά τίποτα. Τον άκουγα συγχυσμένο. Ο άνθρωπος που τη χτύπησε. Ήταν επαγγελματίας. Έγιναν με τέτοιο τρόπο τα χτυπήματα προκειμένου να τη σκοτώσει. Αυτό μου το είπε ο διευθυντής της κλινικής».

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Φαίης- Πατέρας Στεφανάκη: Ο γιος μου είναι άνανδρος που τη χτύπησε

Εξαγριώθηκαν οι γονείς της Φαίης – Βγάζουν από το σπίτι την αδελφή της

Νέα στοιχεία – φωτιά: Στο σκαμνί ο εραστής και η αδελφή της 23χρονης!

Απούσα από το μνημόσυνο της αδερφής της για τα… καλλίστεια σκύλων!