ΕΛΛΑΔΑ

ΟΑΕΔ: Tα προσωρινά αποτελέσματα για το πρόγραμμα παιδικών κατασκηνώσεων

ΟΑΕΔ: Tα προσωρινά αποτελέσματα για το πρόγραμμα παιδικών κατασκηνώσεων

Τα προσωρινά αποτελέσματα για το πρόγραμμα διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις για το 2014 ανακοίνωσε ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Συγκεκριμένα, αναρτήθηκαν τα προσωρινά Μητρώα Δικαιούχων-Εργαζομένων, Δικαιούχων-Ανέργων και ο προσωρινός πίνακας αποκλειόμενων δικαιούχων. Επίσης αναρτήθηκε το προσωρινό μητρώο Παρόχων.

Όσοι δικαιούχοι επιθυμούν να υποβάλουν ένσταση επί των αποτελεσμάτων, έχουν περιθώριο να το πράξουν από αύριο Τρίτη 3 Ιουνίου και ώρα 8:00 π.μ. έως και την Πέμπτη 5 Ιουνίου και ώρα 12:00 μ.μ.

Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ.

Δικαιολογητικά που ενδεχομένως συνοδεύουν την ένσταση των δικαιούχων προς απόδειξη των ισχυρισμών τους, κατατίθενται στην αρμόδια Υπηρεσία του ΟΑΕΔ μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων, δηλαδή την Πέμπτη 5 Ιουνίου και ώρα 15.00.

Επισημαίνεται ότι στην περίπτωση που η αιτιολογία αποκλεισμού από τη συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι «Μη προσκόμιση Δικαιολογητικών», οι δικαιούχοι οφείλουν απαραιτήτως εκτός από την ηλεκτρονική τους ένσταση να προσκομίσουν στην αρμόδια Υπηρεσία του ΟΑΕΔ τα δικαιολογητικά που ορίζονται στη Δημόσια Πρόσκληση, προκειμένου να εξετασθούν οι ενστάσεις τους.

Δείτε τα αποτελέσματα - Εδώ

Διαβάστε επίσης: