ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάτωση στην ΕΛ.ΑΣ. για τον Χριστόδουλο Ξηρό

Αναστάτωση στην ΕΛ.ΑΣ. για τον Χριστόδουλο Ξηρό

«Δεν υπήρξε απολύτως κανένα τετ α τετ» δηλώνουν κατηγορηματικά όλα τα στελέχη της Αστυνομίας

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην Ελληνική Αστυνομία σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας, το οποίο αναφέρει πως την περασμένη εβδομάδα αστυνομικοί βρέθηκαν τετ α τετ με τον Χριστόδουλο Ξηρό στο Παλαιό Φάληρο.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. απαντούν κατηγορηματικά με ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία πως δεν υπήρξε ποτέ συνάντηση με τον «Μανώλη» της 17η Νοέμβρη, υποστηρίζοντας συγκεκριμένα πως όλα όσα γράφτηκαν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η ίδια κατηγορηματική απάντηση για το περιστατικό δόθηκε και σε επικοινωνία του Newsbomb με την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ρεπορτάζ του «Έθνους» επικαλούμενο αξιόπιστες πηγές ανέφερε πως κατά τη διάρκεια περιπολίας στην περιοχή εντοπίστηκε ο επικηρυγμένος φυγάς να οδηγεί ένα αυτοκίνητο. Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα κατάφερε να διαφύγει από τους άνδρες της Αστυνομίας και να χαθεί στα στενά της περιοχής.

Την ίδια στιγμή, το Έθνος υποστηρίζει πως ο Χριστόδουλος Ξηρός κυκλοφορεί πλέον αγνώριστος, καθώς έχει πάρει αρκετά κιλά, έχει αφήσει μούσι και μακριά μαλλιά.
Μάλιστα, όπως ανέφερε το δημοσίευμα, η αστυνομία εξετάζει βίντεο και φωτογραφίες από το περιστατικό και η προσπάθεια εστιάζεται στον εντοπισμό της διαδρομής που ακολούθησε ο τρομοκράτης, αλλά και το σπίτι όπου κρύβεται τους τελευταίους μήνες.

Ωστόσο, λίγη ώρα μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ, η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε τη δική τους απάντηση στο θέμα, διαψεύδοντας τη συνάντηση.

Διαβάστε επίσης:

Εντόπισαν τον Χριστόδουλο Ξηρό στο Παλαιό Φάληρο αλλά διέφυγε