ΕΛΛΑΔΑ

Media Strom: Στο πλευρό του ιδρύματος «Χατζηκώνστα»

Media Strom: Στο πλευρό του ιδρύματος «Χατζηκώνστα»

Εδώ και 160 χρόνια το ίδρυμα Χατζηκώνστα προσφέρει αφιλοκερδώς και συνεχίζει να στηρίζει με συνέπεια και πάνω από όλα με αγάπη παιδιά που χρειάζονται φροντίδα και βοήθεια, αναλαμβάνοντας τη φιλοξενία, την περίθαλψη, την ανατροφή και την εκπαίδευση αγοριών και κοριτσιών, ηλικίας 6 έως 18 ετών.

Το ίδρυμα στηρίζει 450 παιδιά.

Φιλοδοξία όλων είναι να εξασφαλίζεται το χαμόγελο και η ελπίδα των παιδιών, βάζοντας παράλληλα τις σωστές βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον.

Η Media Strom για ακόμα μία φορά στέκεται αρωγός σε ζητήματα κοινωνικής πρόνοιας και ειδικά όταν αφορούν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες όπως είναι τα παιδιά.

Η Media Strom προχώρησε στην προμήθεια ολοκληρωμένων υπνοσυνόλων (κρεβάτια, στρώματα και μαξιλάρια) ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη ποιότητα ύπνου και υγιεινής των παιδιών για τα οποία προορίζονται, με απώτερο στόχο τα παιδιά να ζουν ευτυχισμένα και στα όνειρά τους!

Η υποστήριξη της Media Strom στο ίδρυμα Χατζηκώνστα εντάσσεται στην φιλοσοφία της εταιρίας ότι ο ποιοτικός ύπνος είναι δικαίωμα όλων και έχει τη δυνατότητα να την εφαρμόζει απόλυτα στα προϊόντα της χάρη στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στο Μαρκόπουλο. Εκεί, η εταιρεία διαθέτει το κορυφαίο εργοστάσιο στρωμάτων στην Ευρώπη ακολουθώντας πιστά τη δέσμευσή της για ασύγκριτα προϊόντα ύπνου προηγμένης τεχνολογίας που εξασφαλίζουν χαλάρωση, υγεία και ευεξία.

H ενέργεια αυτή της Media Strom υποστηρίζει τη δράση της εκστρατείας κοινωνικής ευαισθητοποίησης Be the Cause την οποία σχεδίασε και θα υλοποιήσει, σε βάθος έτους, η εταιρία Μίλητος Α.Ε.

Συγχαρητήρια στο ίδρυμα Χατζηκώνστα για το εξαίρετο έργο του.