ΕΛΛΑΔΑ

Νέα όργια στη Ρόδο: Μεθυσμένοι τουρίστες κάνουν σεξ δημοσίως σε παραλία (pics)

Νέα όργια στη Ρόδο: Μεθυσμένοι τουρίστες κάνουν σεξ δημοσίως σε παραλία (pics)

Ελάχιστες ημέρες μετά τις εικόνες ντροπής που είδαν το φως της δημοσιότητας με τα όργια σε μπαρ της Ρόδου και που προκάλεσαν την αντίδραση του εισαγγελέα, νέες φωτογραφίες με πρωταγωνιστές μεθυσμένους τουρίστες έρχονται να σοκάρουν.

Κι αν με τη δημοσιοποίηση του βίντεο πολλοί έσπευσαν να δικαιολογηθούν λέγοντας ότι «είναι παλιό, καθώς αναρτήθηκε στο διαδίκτυο το 2011», οι νέες φωτογραφίες είναι απόλυτα «φρέσκες», καθώς τραβήχτηκαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Με αφορμή λοιπόν την αυγουστιάτικη πανσέληνο, διοργανώθηκε ένα μεγάλο beach party, που μάλιστα είχε διοργανωθεί για καλό σκοπό και συγκεκριμένα είχε ως στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για την ποδοσφαιρική ομάδα της Κλεοβόλου, αλλά και κάποια έσοδα για να βελτιωθούν υποδομές στους Πεύκους.

Όλα κυλούσαν ομαλά στην αρχή, όμως Βρετανοί – κυρίως - τουρίστες φρόντισαν να χαλάσουν το κέφι και την διάθεση των παρευρισκομένων.

Αφού ήπιαν ό,τι... βρήκαν μπροστά τους – σε βαθμό που να μην καταλαβαίνουν πού βρίσκονται και τι κάνουν-, άρχισαν να γδύνονται και να βουτάνε στη θάλασσα.

Μάταια οι άνδρες εταιρείας σεκιούριτι προσπαθούσαν πολιτισμένα να συνετίσουν τους Βρετανούς που «γιόρταζαν» με τον δικό τους τρόπο την μεγαλύτερη πανσέληνο του έτους.

Λίγη ώρα μετά το θέαμα άρχισε να γίνεται ακόμα πιο ακατάλληλο και σοκαριστικό.

Ορισμένοι από τους τουρίστες άρχισαν να κάνουν σεξ δημοσίως υπό το φως της πανσελήνου μπροστά στα έκπληκτα μάτια των κατοίκων του νησιού!

Δεν ήταν μάλιστα λίγοι εκείνοι που αντέδρασαν και όταν είδαν ότι δεν μπορούν να.... συνεφέρουν τους Βρετανούς πήραν τις παρέες τους και αποχώρησαν.

Σε μία από τις περιπτώσεις μάλιστα ένα ζευγάρι έκανε σεξ μέσα στο νερό και είχε γίνει το νούμερο ένα «αξιοθέατο», αδιαφορώντας για τους θαμμένες που τους φωτογράφιζαν με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Όπως και να έχει, το περιστατικό αυτό δείχνει ότι πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Καλό θα είναι οι αρμόδιοι φορείς να βρουν ένα τρόπο να προστατέψουν τη χώρα μας, διότι τέτοιες εικόνες μόνο καλό δεν κάνουν στην Ελλάδα και τον τουρισμό της.

Δείτε τις σοκαριστικές φωτογραφίες που δημοσίευσε το ifmedia.gr:

Διαβάστε επίσης:

Όργια και σεξ σε δημόσια θέα από τουρίστες στη Ρόδο (pics)