ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στο Αιγάλεω: Τεμάχισαν και έκαψαν άνδρα

Φρίκη στο Αιγάλεω: Τεμάχισαν και έκαψαν άνδρα

Του έκοψαν τα χέρια από τους καρπούς, τον τεμάχισαν, πέταξαν το πτώμα στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιά

-Τι αναφέρουν κάτοικοι στο Newsbomb

Φρίκη που δεν τη χωρά ανθρώπινος νους... Η δολοφονία που αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα στο Αιγάλεω προκαλεί σοκ! Αδίστακτοι δράστες τεμάχισαν στη μέση άνδρα, έκοψαν τα χέρια του από τους καρπούς και στη συνέχεια αφού τοποθέτησαν τη σορό του σε σακούλα σκουπιδιών έβαλαν φωτιά, για να εξαφανίσουν τα ίχνη της φρικιαστικής δολοφονίας!

Το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Μούδρου και Στεφάνου Σαράφη. Η πυροσβεστική υπηρεσία κλήθηκε για πυρκαγιά σε κάδο απορριμμάτων και κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης ανακάλυψαν σε μία σακούλα το τεμαχισμένο και μισοκαμένο πτώμα ενός άνδρα ηλικίας περίπου 50 ετών.

Το πρόσωπο του θύματος φέρει εγκαύματα και είναι αδύνατη η αναγνώρισή του, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να δυσκολεύονται να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του.
Η σορός ήταν τυλιγμένη μέσα σε ένα σεντόνι και τοποθετημένη σε μία μεγάλη μαύρη σακούλα σκουπιδιών, όπου οι αστυνομικοί ψάχνουν αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Η νεκροτομή θα δείξει πως δολοφονήθηκε το θύμα αλλά και με τι όργανο τον τεμάχισαν. Παράλληλα οι αστυνομικοί της ασφάλειας ερευνούν όλες τις εξαφανίσεις ατόμων το τελευταίο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή, στην προσπάθεια τους να βρουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στα στοιχεία του θύματος αλλά και στα ίχνη των αδίστακτων δολοφόνων.

Σύμφωνα με την μέχρι τώρα εκτίμηση του ιατροδικαστή, ο τεμαχισμός του άτυχου άνδρα έγινε με αλυσοπρίονο, ωστόσο μένει να επιβεβαιωθεί όταν ολοκληρωθεί η νεκροψία-νεκροτομή.

Διαβάστε επίσης:

Βρέθηκε πτώμα σε κάδο στο Αιγάλεω