ΕΛΛΑΔΑ

Νέα επίθεση Μαζιώτη: Nα εκτελεστεί στο Σύνταγμα ο Άδωνις!

Νέα επίθεση Μαζιώτη: Nα εκτελεστεί στο Σύνταγμα ο Άδωνις!

Ένα κείμενο του Νίκου Μαζιώτη στο οποίο εξαπολύει επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, δίνοντας συνέχεια στη «βεντέτα» που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο ανδρών.

Στο νέο κείμενό του ο Νίκος Μαζιώτης χαρακτηρίζει τον Άδωνι Γεωργιάδη υποκριτή και «συνεργό χιλιάδων δολοφονιών πολιτών σε μαζική κλίμακα, θανάτων από αυτοκτονίες (περίπου 4.000), θανάτων από ασθένειες, από έλλειψη φαρμάκων, από πείνα και υποσιτισμό».

Συνεχίζοντας σε επιθετικό ύφος ο Νίκος Μαζιώτης αναφέρει ότι θα πρέπει να εκτελεστεί ο Άδωνις Γεωργιάδης και να κρεμαστεί στην πλατεία Συντάγματος όπως έγινε και με τον Μπενίτο Μουσολίνι.

Αναλυτικά το κείμενο που φέρει την υπογραφή του Νίκου Μαζιώτη:

«Οι δολοφόνοι και οι δήμιοι του λαού είναι πάντα υποκριτές. Έτσι και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος είναι συνεργός χιλιάδων δολοφονιών πολιτών σε μαζική κλίμακα, θανάτων από αυτοκτονίες (περίπου 4000), θανάτων από ασθένειες, από έλλειψη φαρμάκων, από πείνα και υποσιτισμό κατηγορούν εμάς για δολοφονίες. Απόδοση Δικαιοσύνης και όχι δολοφονία θα ήταν ένας τέτοιος δολοφόνος, όπως ο Γεωργιάδης, να εκτελεστεί μπροστά σε χιλιάδες λαού στην πλατεία Συντάγματος και το πτώμα του να κρεμαστεί ανάποδα όπως έκαναν οι Ιταλοί Παρτιζάνοι στην πλατεία Λορέτο στο Μιλάνο στον ομοϊδεάτη του Μπενίτο Μουσολίνι».

fasdf

Η απάντηση του Νίκου Μαζιώτη έρχεται μετά τα σχόλια του κ. Γεωργιάδη για το κείμενο που δημοσίευσε ο Μαζιώτης, σχετικά με την παρέμβαση του βουλευτή, προκειμένου να μην μιλήσει τηλεφωνικά σε εκδήλωση στο Πολυτεχνείο.