ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός οδηγός λεωφορείου που έπεσε σε γκρεμό στο Χορτιάτη

Νεκρός οδηγός λεωφορείου που έπεσε σε γκρεμό στο Χορτιάτη

Mεγάλη κινητοποιήση πραγματοποίησαν οι αστυνομικές αρχές αλλά και οι αρχές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς ενημερώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (4/11/2014) ότι τουριστικό λεωφορείο έπεσε σε γκρεμό στο δρόμο Αγίου Βασιλείου - Χορτιάτη.

Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, ο οδηγός βρέθηκε απανθρακωμένος εκτός του λεωφορείου. Στο λεωφορείο δεν επέβαιναν άλλα άτομα.

Σύμφωνα με μαρτυρία, που συγκέντρωσαν οι Αρχές, ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος από έκρηξη στο μπροστινό τμήμα του λεωφορείου, η οποία οδήγησε το όχημα σε γκρεμό, βάθους 10μ. και στη συνέχεια να τυλιχθεί στις φλόγες. Ο 45χρονος οδηγός του λεωφορείου βρέθηκε απανθρακωμένος, εκτός του λεωφορείου.

Αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο thestival.gr, είπαν ότι ο οδηγός είχε μεταφέρει νωρίτερα το όχημα στο συνεργείο και πριν το τραγικό συμβάν, για άγνωστο λόγο, είχε σταθμεύσει το λεωφορείο στον δρόμο, λίγα μέτρα πριν στο κιόσκι και καθόταν μέσα σε αυτό επί περίπου 45 λεπτά. Ξαφνικά ακούστηκε ένα εκκωφαντικός θόρυβος από έκρηξη στο μπροστά μέρος του λεωφορείου, το όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες κι άρχισε να τσουλάει προς το γκρεμό.

Επίσης ο άτυχος άντρας ήταν 45 ετών και φέρεται να είναι πατέρας μιας 19χρονης κόρης.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ. Το όχημα κάηκε ολοσχερώς.

Οι έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για το τροχαίο βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σχετικές ειδήσεις