ΕΛΛΑΔΑ

Σε πλήρη ρήξη ΟΠΑΠ - πρακτορεία για τα φρουτάκια

Σε πλήρη ρήξη ΟΠΑΠ - πρακτορεία για τα φρουτάκια

Η χθεσινή αγγελία που δημοσίευσε ο ΟΠΑΠ αναζητώντας χώρους για την ανάπτυξη των Game Hall χωρίς καν να έχει απαντήσει στην τελική πρόταση των πρακτόρων, αποτελεί τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους πράκτορες.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πρακτόρων κ. Κ. Τοπτσίδης δηλώνει «Είμαστε αγανακτισμένοι. Εμείς τηρήσαμε το τελεσίγραφο που μας έδωσαν και τους δώσαμε την πρότασή μας την ημερομηνία που ζήτησαν και εκείνοι μας αγνόησαν.

Ούτε καν απάντησαν. Πλέον είμαστε έτοιμοι για αντιδράσεις», εξηγώντας πως μέσα στην εβδομάδα θα συνεδριάσει το Δ.Σ της Ομοσπονδίας από κοινού με τους Προέδρους των Σωματείων για να αποφασιστούν οι περαιτέρω αντιδράσεις.

Όπως τονίζει η Ομοσπονδία έχει λάβει εξουσιοδοτήσεις από το σύνολο των πρακτόρων για να προχωρήσει σε όποιες νομικές ενέργειες απαιτείται. Σημειώνεται ότι η διαφωνία ΟΠΑΠ-πρακτόρων αφορά τα φρουτάκια και τον τρόπο που θα αναπτυχθούν στην αγορά.

Οι πράκτορες του ΟΠΑΠ διεκδικούν τη δυνατότητα που δίνει ο νόμος για ένταξη των μηχανημάτων στα πρακτορεία τους, 1-3 σε κάθε πρακτορείο. Από την άλλη το επιχειρηματικό σχέδιο που έχει παρουσιάσει και υλοποιεί ο ΟΠΑΠ, κάνει λόγο για 640 αίθουσες Game hall όπου θα μουν από 25 μηχανήματα, δίνοντας τη δυνατότητα στους πράκτορες να επενδύσουν σε αυτά.

Σχετικές ειδήσεις