ΕΛΛΑΔΑ

Ευρυτανία: Ηλικιωμένος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Ευρυτανία: Ηλικιωμένος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Ένας 80χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα το πρωί της Κυριακής 14 Δεκεμβρίου στην Ευρυτανία, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του.

Όλα άρχισαν όταν ο ηλικιωμένος δεν απαντούσε στο τηλέφωνο, με τα παιδιά του να ανησυχούν για την τύχη του. Αμέσως κατέφθασαν στο σπίτι του 80χρονου, όπου και αντίκρισαν το λυπηρό θέαμα.

Ο πατέρας τους κείτονταν νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ δίπλα του βρισκόταν η κυνηγετική του καραμπίνα, με την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κερασοχωρίου που ενημερώθηκαν για το συμβάν, έσπευσαν αμέσως στο σπίτι του 80χρονου και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ο ηλικιωμένος αυτόχειρας σύμφωνα με πληροφορίες δεν άφησε κάποιο σημείωμα, που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο να βάλει τέλος στη ζωή του. Οι αστυνομικοί παίρνουν σειρά καταθέσεων από συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα προκειμένου να ρίξουν φως στα αίτια της τραγωδίας...

Σχετικές ειδήσεις