ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος:Τα αδέρφια αλληλοκατηγορούνται για το φόνο της γιαγιάς

Ρόδος:Τα αδέρφια αλληλοκατηγορούνται για το φόνο της γιαγιάς

Ευθύνες ο ένας στον άλλον έριξαν τα δύο αδέρφια στη Ρόδο που κατηγορούνται για το φόνο της γιαγιάς τους, ενώπιον της ανακρίτριας στην οποία οδηγήθηκαν χθες Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου, ενώ έγινε λόγος και για εμπλοκή τρίτου προσώπου.

Όπως αναφέρει η dimokratiki, οι δύο κατηγορούμενοι είχαν κριθεί την 7η Νοεμβρίου 2014 προσωρινά κρατούμενοι στο σκέλος της υπόθεσης που αφορά στο φόνο της 69χρονης . Η 29χρονη κατηγορούμενη και εγγονή του θύματος, αρνήθηκε και χθες, 18/12, οποιαδήποτε σχέση με το έγκλημα και υποστήριξε ότι η δολοφονία διεπράχθη από τον αδελφό της.

Αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε τρείς καταθέσεις, που ελήφθησαν στο πλαίσιο της προανάκρισης και τόνισε ότι από το περιεχόμενό τους προκύπτει με απόλυτη σαφήνεια και χρονική συνέπεια ότι ο αδερφός της ήδη από το απόγευμα της 3ης Νοεμβρίου 2014, λίγο μετά τις 17.00 μιλούσε σε γνωστούς και φίλους του για την ύπαρξη μίας τηλεόρασης, την οποία και επιθυμούσε να πωλήσει.

Είπε ακόμη ότι ο αδελφός της δεν επισκεπτόταν την γιαγιά της και υποστήριξε ότι δεν είχαν καλές σχέσεις, διότι τον είχε υποψιαστεί μαζί με τον θείο του ότι ήταν ο δράστης προηγούμενης κλοπής ενός φορητού υπολογιστή και μιας τηλεόρασης.

Ωστόσο, ο αδελφός της υποστηρίζει ότι ήταν η αδελφή του που σκότωσε την 69χρονη γιαγιά τους.

Άφησε επίσης αιχμές για εμπλοκή και τρίτου ατόμου στο φόνο, με τον οποίο είχε σχέση η αδελφή του
Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι η αδελφή του τον είχε ενημερώσει ότι η γιαγιά τους ήταν λιπόθυμη και ότι ο ίδιος δεν μπήκε στο διαμέρισμα.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο twitter @newsbombgr
Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr

Σχετικές ειδήσεις