ΕΛΛΑΔΑ

Τρεις τραυματίες από φωτιά σε σπίτι στο Περιγιάλι Κορινθίας

Τρεις τραυματίες από φωτιά σε σπίτι στο Περιγιάλι Κορινθίας

Μια γυναίκα και δύο άνδρες τραυματίστηκαν, ευτυχώς χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους, στην προσπάθειά τους να σβήσουν τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι τους στο Περιγιάλι Κορινθίας την Κυριακή (21/12).

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ της Κυριακής, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτίας, εκδηλώθηκε φωτιά σε σπίτι στο Περιγιάλι Κορινθίας, όπου βρισκόταν ένας 65χρονος, μαζί με την 34χρονη κόρη του και τον 20χρονο γιο του.

Η φωτιά γρήγορα εξαπλώθηκε στο σπίτι και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Κορίνθου, όπου έφτασε εγκαίρως με ισχυρές δυνάμεις και έσβησε πλήρως τη φωτιά μια ώρα περίπου πριν τα μεσάνυχτα.

Από την φωτιά υπέστη εγκαύματα η 34χρονη, η οποία μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Κορίνθου κι αργότερα σε νοσοκομείο των Αθηνών, ενώ με αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Κορίνθου ο 65χρονος και ο 20χρονος.

Η φωτιά έχει προκαλέσει υλικές ζημιές στο σπίτι και τα αίτια που την προκάλεσαν ερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο twitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr


Σχετικές ειδήσεις