ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο στην Ξάνθη – Ι.Χ. έπεσε σε γκρεμό (Pics)

Σοβαρό τροχαίο στην Ξάνθη – Ι.Χ. έπεσε σε γκρεμό (Pics)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (16/1/2015) στην επαρχιακή οδό Ξάνθης – Μύκης, όταν όχημα κατέληξε σε χαράδρα 40 μέτρων.

Πρόκειται για ένα αγροτικό, ο οδηγός του οποίου κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του να βγει από το οδόστρωμα και να πέσει στη χαράδρα εντός ποταμού.

Αποτέλεσμα της πτώσης στον γκρεμό ήταν να εγκλωβιστούν δύο άτομα, ενώ στο σημείο κλήθηκαν και έσπευσαν άμεσα η Αστυνομία αλλά και η Πυροσβεστική για να τους απεγκλωβίσει.

Συνολικά οκτώ άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης με τρία οχήματα κατέφτασαν στο χώρο του ατυχήματος αναλαμβάνοντας τον απεγκλωβισμό και τη διάσωση των δύο επιβατών του οχήματος. Με τη χρήση διασωστικών εργαλείων κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους τραυματισμένους που βρίσκονταν μέσα στο Ι.Χ. ενώ με τη χρήση ορειβατικού εξοπλισμού τους μετέφεραν από τη χαράδρα στο οδόστρωμα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τους δύο διασωθέντες καθώς και ένα ακόμη άτομο που είχε τραυματιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Πηγή: thrakitoday.com

Σχετικές ειδήσεις