ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη

Οι ρυθμίσεις θα γίνουν στο ρεύμα εξόδου του αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ, λόγω έργων κατασκευής του ανισόπεδου κόμβου Κ16 στην περιοχή της λαχαναγοράς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν από σήμερα Πέμπτη (29/01/2015) έως την Κυριακή και κατά τις ώρες 19.00-06.00 της επόμενης.

Σ' αυτό το διάστημα θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα εξόδου της ΠΑΘΕ, από το ύψος του ανισόπεδου κόμβου των ΚΤΕΛ Μακεδονίας μέχρι το ύψος της συμβολής του με την περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης (κόμβος λαχαναγοράς).

Τα οχήματα που κινούνται στο ρεύμα εξόδου της δυτικής εισόδου και της οδού 26ης Οκτωβρίου, θα κινούνται προς τον κυκλικό κόμβο των ΚΤΕΛ Μακεδονίας και κατόπιν μέσω της οδού 26ης Οκτωβρίου (ρεύμα εισόδου), της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης - Καλοχωρίου και της προέκτασης της περιφερειακής οδού θα καταλήγουν στον κόμβο Λαχαναγοράς, με δυνατότητα κίνησης ευθεία προς την περιφερειακή οδό ή αριστερά στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ (ρεύμα πορείας προς Αθήνα).

Σχετικές ειδήσεις