ΕΛΛΑΔΑ

Εθελούσια ανάκληση βαφής μαλλιών

Εθελούσια ανάκληση βαφής μαλλιών
H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή προχωρά στην εθελούσια ανάκληση...

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή προχωρά στην εθελούσια ανάκληση περιορισμένων ποσοτήτων του προϊόντος βαφής μαλλιών για άντρες «Wella System Professional (S) Just Men Pigment Mousse Black 60 ml (μαύρη απόχρωση)».
Το προϊόν αυτό είναι αεροσόλ σε μορφή αφρού, χρησιμοποιείται για τη βαφή γκρίζων μαλλιών και πωλείται αποκλειστικά μέσω κομμωτηρίων. Η συσκευασία του προϊόντος περιλαμβάνει, εκτός της βαφής, σαμπουάν, βούρτσα και γάντια.

Η ανάκληση αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι ένας μικρός αριθμός των συσκευασιών αλουμινίου του εν λόγω προϊόντος δεν πληροί τις προδιαγραφές της Wella και υπάρχει αυξημένη πιθανότητα ξαφνικής διαρροής του υπό πίεση περιεχομένου και ενδεχομένως ρήξης της συσκευασίας του.

Η ανάκληση αφορά αποκλειστικά μόνο μία συγκεκριμένη παρτίδα με τον κωδικό 0065756002. Ο κωδικός παρτίδας αναγράφεται στον πυθμένα της συσκευασίας αλουμινίου.



Στην περίπτωση που έχετε στην κατοχή σας προϊόν από την παραπάνω παρτίδα, παρακαλούμε μην το χρησιμοποιήσετε και επικοινωνήστε χωρίς χρέωση με τον αριθμό 800 801 3458 για να σας δοθούν περαιτέρω οδηγίες για την παραλαβή και αντικατάστασή του.