ΕΛΛΑΔΑ

Πρέβεζα: Ανατροπή οχήματος Ι.Χ. - Καρέ καρέ οι προσπάθειες διάσωσης (photos)

Πρέβεζα: Ανατροπή οχήματος Ι.Χ. - Καρέ καρέ οι προσπάθειες διάσωσης (photos)

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε τραυματισμένος ο οδηγός ενός Ι.Χ. οχήματος την Κυριακή (8/2/2015) όταν το όχημα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας με αποτέλεσμα να τελικά να ανατραπεί και να πέσει δίπλα από αρδευτικό αυλάκι.

Το όχημα κινούνταν στην εθνικό οδό Πρέβεζας Ιωαννίνων στα Φλάμπουρα το μεσημέρι της Κυριακής (8/2) όταν για άγνωστους λόγους εξετράπη της πορείας του, έσπασε τις προστατευτικές μπάρες και το τσιμεντένιο στηθαίο και κατέληξε με τον ουρανό δίπλα από αρδευτικό αύλακα.

Σύμφωνα με μαρτυρία το Ι.Χ. διέγραψε μια τρελή πορεία πάνω στο οδόστρωμα και στην συνέχεια στην κυριολεξία εκσφενδονίστηκε στον αέρα περνώντας πάνω από τον αύλακα για να καταλήξει με τον ουρανό.

Στο σημείο βρέθηκαν η τροχαία Πρέβεζας, καθώς και η Πυροσβεστική και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πυροσβέστες, διασώστες αλλά και απλοί πολίτες βρέθηκαν στο σημείο και κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να απεγκλωβίσουν τον 55χρονο οδηγό.

Οι πυροσβέστες έκοψαν τις λαμαρίνες από το αυτοκίνητο ενώ οι διασώστες απεγκλώβισαν τον οδηγό ο οποίος πάνω σε φορείο και με την βοήθεια πολιτών μεταφέρθηκε στον ασθενοφόρο.

Τα αίτια που προκάλεσαν το τροχαίο ερευνά η τροχαία Πρέβεζας ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δίπλα στον τραυματισμένο οδηγό στέκονταν φοβισμένο το σκυλάκι του, το οποίο βγήκε πρώτο από το Ι.Χ..

Πηγή: pamepreveza.gr

Σχετικές ειδήσεις