ΕΛΛΑΔΑ

Οχιά η κάτι άλλο;

Οχιά η κάτι άλλο;
Ερωτηματικά προκαλούν οι δηλώσεις του ιατροδικαστή Ματθαίου Τσούγκα, ο οποίος εξέτασε τον 60χρονο που είχε καταλήξει από τσίμπημα οχιάς...

Ερωτηματικά προκαλούν οι δηλώσεις του ιατροδικαστή Ματθαίου Τσούγκα, ο οποίος εξέτασε τον 60χρονο που είχε καταλήξει από τσίμπημα οχιάς.

Σύμφωνα με αυτές, ο ιατροδικαστής ισχυρίζεται πως ο 60χρονος δεν έφερε στο σώμα του δαγκωματιές από φίδι, όπως αναφερόταν αρχικά.
Με δηλώσεις του στο ΑΠΕ, ο ιατροδικαστής τόνισε πως στην εξέταση που έγινε στον 60χρονο, ουδέποτε διαπιστώθηκε πως δαγκώθηκε από φίδι. Μάλιστα, σε αυτή παρευρέθηκαν ειδικός γιατρός για φίδια αλλά και γιατρός από το νοσοκομείο Λοιμωδών παθήσεων Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος δήλωσε, εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η σύζυγος του νεκρού «μετέφερε αρχικά τον 68χρονο σε κωματώδη κατάσταση και με το χέρι στον πάγο στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου». Μάλιστα, όπως είπε, τη συνόδευε τρίτο πρόσωπο που δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Τέλος, ο ιατροδικαστής στάθηκε στην προσπάθεια επίσπευσης από την πλευρά των οικείων προσώπων του, να ταριχευθεί η σωρός του 60χρονου.