ΕΛΛΑΔΑ

«Αγανακτισμένοι» με … ονοματεπώνυμο

«Αγανακτισμένοι» με … ονοματεπώνυμο
Από τη πρώτη στιγμή που πήρε μορφή το κίνημα των «αγανακτισμένων»...

Από τη πρώτη στιγμή που πήρε μορφή το κίνημα των «αγανακτισμένων» και «στρατοπέδευσε» στις πλατείες των μεγάλων αστικών κέντρων, πλήθος ετερόκλιτου κόσμου συνέρευσε σε αυτές αντιδρώντας στη μνημονιακή πολιτική.

Ανάμεσα στους χιλιάδες που αντιδρούν, φωνάζουν συνθήματα, συμπαρίστανται στο πλευρό των πολιτών είναι και δεκάδες επώνυμοι που αναμειγνύονται με το πλήθος και ενώνουν μαζί τους τη φωνή τους.

Από τη πρώτη κιόλας ημέρα που δόθηκε το ιντερνετικό ραντεβού, την περασμένη Τετάρτη, το Σύνταγμα έφερε κοντά διασημότητες και μη.

Ένα με τον κόσμο έγινε ο δημοφιλής ηθοποιός Ντίνος Καρύδης ο οποίος επισκέπτεται σε καθημερινή βάση την «καρδιά» της πόλης, όπως και ο Σταύρος Ζαλμάς. Από τα πλατό και το θεατρικό σανίδι, στους «αγανακτισμένους» και οι καλλιτέχνες Θέμις Μπαζάκα, Μέμος Μπεγνής, Άννα Κουρή.

Μια …νότα στην ειρηνική διαμαρτυρία δίνουν μεταξύ άλλων και οι τραγουδιστές Γιώργος Σαρρής, πρώην μέλος του συγκροτήματος Ζικ Ζακ και οι Γρηγόρης Πετράκος και Νίκος Μίχας τους οποίους συνέλαβε ο φακός του Newsbomb.gr.

«Αγανακτισμένοι» για 7η ημέρα

Το ραντεβού και σήμερα έχει οριστεί για τις 18:00 το απόγευμα στις κεντρικές πλατείες πολλών πόλεων της χώρας και στην κεντρική της Αθήνας στο Σύνταγμα.

Με άδειες κατσαρόλες στα χέρια και αγωνιστική διάθεση, οι αγανακτισμένοι πολίτες αναμένεται να δώσουν το παρόν και σήμερα για 7η συνεχή ημέρα που το κίνημα βρίσκεται στις επάλξεις.

Διαβάστε επίσης...

Για 6η μέρα στο Σύνταγμα οι «αγανακτισμένοι»