ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Σε ποιες περιοχές της Αττικής θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία

Καιρός: Σε ποιες περιοχές της Αττικής θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία

Κλειστά θα παραμείνουν πολλά σχολεία της Αττικής λόγω της κακοκαιρίας και του παγετού, αύριο, Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου.

Κακοκαιρία θα επικρατεί και αύριο, Τετάρτη (11/02) στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας, με τον ήλιο να βγαίνει ξανά την Πέμπτη.

Λόγω της πυκνής χιονόπτωσης που έπληξε την Αττική σήμερα, Τρίτη 10 Φεβρουαρίου, πολλά προβλήματα δημιουργήθηκαν στα βόρεια κυρίως του νομού, όπου η κυκλοφορία στους δρόμους γίνεται με αντιολισθητικές.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από τους Δήμους της Αττικής στις 11/2 θα παραμείνουν κλειστά τα εξής σχολεία:

Στην Περιφερειακή Ενότητας Ανατολικής Αττικής:

ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ: Στην περιοχή Κουβαρά παραμένουν κλειστά το Δημοτικό Κουβαρά το Γυμνάσιο Πέτας και το Νηπιαγωγείο Κουβαρά.

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: ΕΕΕΕΚ Παμμακάριστος, 2ο Γυμνάσιο Βουτζά, Σχολικές μονάδες Δημοτικής Ενότητας Βαρνάβα, Σχολικές μονάδες Τοπικής Ενότητας Γραμματικού. Οι λοιπές σχολικές μονάδες του Δήμου Μαραθώνα θα λειτουργήσουν κανονικά, με την επιφύλαξη επανεκτίμησης της κατάστασης στην περίπτωση επιδείνωσης του καιρού.

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: Όλα τα σχολεία κλειστά λόγω Πολιούχου Αγ. Βλασίου.

ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ: Παραμένουν κλειστά : 1. Ειδικό Νηπιαγωγείο Νταού Πεντέλης. 2. Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Νταού Πεντέλης
Τα σχολεία και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα όλου ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ θα παραμείνουν κλειστά.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής:

Θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Φυλής ενώ στο δήμο Μάνδρας κλειστά θα είναι τα σχολεία σε Βίλια και Κριεκούκι.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα:
Κλειστά θα παραμείνουν στους δήμους: Αμαρουσίου, Λυκόβρυσης – Πεύκης, δημοτικής ενότητας Εκάλης, Βριλησσίων, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Πεντέλης (Πεντέλης, Νέας Πεντέλης και Μελισσίων).

Με απόφαση του Δημάρχου Παλλήνης, κλειστά θα παραμείνουν λόγω του επικείμενου παγετού, την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Παλλήνης, καθώς και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Παλλήνης.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή ο κάθε Δήμος μπορεί να εκτιμήσει, κατά περίπτωση, τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η υπό εξέλιξη χιονόπτωση, ενδέχεται με αποφάσεις των οικείων Δημάρχων να μην λειτουργήσουν και άλλα σχολεία. Έτσι για την καλύτερη ενημέρωσή τους οι πολίτες θα πρέπει να ενημερώνονται από τους Δήμους.

Σχετικές ειδήσεις