ΕΛΛΑΔΑ

Καραμπόλα τριών οχημάτων στην εθνική οδό Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας(photos)

Καραμπόλα τριών οχημάτων στην εθνική οδό Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας(photos)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (23/2/2015) στην εθνική οδό Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, στο ύψος του Μονολιθίου.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα Ι.Χ., ενώ τραυματίστηκαν πέντε άτομα ανάμεσά τους και ένα ανήλικο παιδί 7 ετών.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, αγροτικό όχημα με κατεύθυνση προς Πρέβεζα, στο οποίο επέβαιναν ο οδηγός και μία γυναίκα, πέρασε - για άγνωστους λόγους- στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο όχημα που επέβαιναν ο οδηγός, μία γυναίκα και ένα αγόρι 7 ετών.

Ένα τρίτο Ι.Χ. που ακολουθούσε το δεύτερο όχημα, δεν πρόλαβε να αντιδράσει στο ατύχημα και χτύπησε αρχικά στην καρότσα του αγροτικού και στην συνέχεια σε τσιμεντένιο τοιχίο.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν οι επιβαίνοντες στο αγροτικό και οι επιβαίνοντες στο πρώτο Ι.Χ., ενώ ο οδηγός του δεύτερου Ι.Χ. δεν τραυματίστηκε.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες ο οδηγός του Ι.Χ. πρόκειται να μεταφερθεί στην Άρτα.

Στο σημείο του ατυχήματος βρέθηκε δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας, άντρες της οποίας απεγκλώβισαν τους τραυματίες.

Η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε για αρκετή ώρα, μέχρι να απομακρυνθούν από το οδόστρωμα τα οχήματα.

Η προανάκριση διενεργείται από την τροχαία Πρέβεζας, ισχυρή δύναμη της οποίας βρέθηκε στο σημείο του ατυχήματος.

Πηγή: pamepreveza.gr

Σχετικές ειδήσεις