ΕΛΛΑΔΑ

Άνδρας έβριζε χυδαία μέσα σε λεωφορείο και μια γυναίκα τον... πλάκωσε στο ξύλο

Άνδρας έβριζε χυδαία μέσα σε λεωφορείο και μια γυναίκα τον... πλάκωσε στο ξύλο

Επεισόδιο εκτυλίχθηκε πριν από λίγες μέρες σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Πρέβεζα, χωρίς ωστόσο να πάρει διαστάσεις.

Κεντρικό πρόσωπο του επεισοδίου ήταν ένας άνδρας ο οποίος έκανε το… λάθος -όπως τελικά αποδείχθηκε- να εκφράσει τις σκέψεις του δυνατά.

Σύμφωνα με το pamepreveza.gr, στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ βρίσκονταν περίπου 25 επιβάτες, που έγιναν μάρτυρες του περιστατικού, χωρίς ωστόσο να συμμετάσχουν καθώς δύο γυναίκες ανέλαβαν να βάλουν στην θέση του τον 60χρονο άνδρα προτού το περιστατικό πάρει διαστάσεις. Ωστόσο ο άνδρας έφαγε κάτι ψιλές από την μία γυναίκα και στο τέλος αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη, ύστερα από την παρέμβαση και του οδηγού του λεωφορείου.

Το λεωφορείο βρίσκονταν κοντά στο Αγρίνιο όταν η συζήτηση του άντρα στο τηλέφωνο τον εξόργισε και άρχισε να βρίζει και να απειλεί, άγνωστο ποιους, τόσο δυνατά που ήθελαν δεν ήθελαν, τουλάχιστον όσοι βρίσκονταν στα κοντινά καθίσματα τον άκουγαν.

Κλείνοντας το τηλέφωνο, εμφανώς εκνευρισμένος, ο αγενής άντρας άρχισε να μονολογεί και να εκφράζει τις σκέψεις του μιλώντας με τον εαυτό του.

«Γ@μ****οι Έλληνες… καλά σας κάνουν οι Γερμανοί… οι γυναίκες είναι π@*τ@ν%ς...» ήταν μερικές από τις λέξεις που ξεστόμισε. Και όχι μία φορά. Συνέχισε για μερικά δευτερόλεπτα. Κάτι το οποίο εξόργισε μια νεαρή γυναίκα που καθόταν μερικές θέσεις πίσω του.

«Σας παρακαλώ κύριε…» είπε η κοπέλα, «μπορείτε να μην φωνάζετε τις σκέψεις σας;» συνέχισε.

Για να λάβει την απάντηση «άι στο διάολο και εσύ μωρή… κότα…».

Μία άλλη επιβάτης του λεωφορείου έγινε έξαλλη και εμφανώς εκνευρισμένη πήγε δίπλα του και του έσκασε ένα… κατακέφαλο και του είπε: … «σε ακούμε τόση ώρα, έβρισες την κοπέλα, βρίζεις τις γυναίκες, είπες αυτά που είπες για τους Έλληνες, βρίζεις εθνικότητες… ζήτα αμέσως συγνώμη εδώ μπροστά σε όλους αλλιώς θα φας και άλλες…», με την νεαρή που την είπε «κότα» να τον «στολίζει» με κοσμητικά επίθετα.

Οι επιβάτες έγιναν μάρτυρες του περιστατικού με τον οδηγό του λεωφορείου να σταματάει το όχημα προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

«Ή τον συμμορφώνεις ή τον ταράζω στο ξύλο» είπε η γυναίκα στο οδηγό. «Θα φάει της χρονιάς του. Μέχρι να φτάσουμε στην Πρέβεζα, θα τον βαράω και θα καλέσω και την αστυνομία» είπε, απαιτώντας επίμονα να ζητήσει συγνώμη για όσα είχε νωρίτερα ξεστομίσει.

Ο άνδρας τελικά ζήτησε συγγνώμη, με την προτροπή και την παράκληση του οδηγού και το συμβάν σταμάτησε εκεί χωρίς να δοθεί συνέχεια. Είναι σίγουρο όμως ότι θα του μείνει αξέχαστο…

Πηγή: pamepreveza.gr

Σχετικές ειδήσεις