ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννινα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για το θάνατο της 44χρονης

Ιωάννινα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για το θάνατο της 44χρονης

Σε δηλητηρίαση από εισπνοή μεγάλης ποσότητας μονοξειδίου του άνθρακα, αποδίδεται ο θάνατος της 44χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή σήμερα Τρίτη 03/03 στην Ανατολή Ιωαννίνων, ενώ σε κώμα είχε εντοπιστεί στο ίδιο σπίτι και ο πατέρας της.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Ιατροδικαστικής, Θεόδωρο Βουγιουκλάκη, ο οποίος διενήργησε νεκροψία-νεκροτομή της άτυχης γυναίκας, η εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα, είναι η αιτία και για το γεγονός ότι ο πατέρας της γυναίκας είναι σε κωματώδη κατάσταση.

Όπως έγινε γνωστό, σε αποθήκη δίπλα στο διαμέρισμα υπάρχει εγκατάσταση υγραερίου για τη θέρμανση της πολυκατοικίας και υπάρχει πιθανότητα να σημειώθηκε από εκεί διαρροή του μονοξειδίου του άνθρακα.

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο Σάββατο, νεκρή στο ίδιο διαμέρισμα είχε βρεθεί η μητέρα της 44χρονης, ο θάνατός της όμως αποδόθηκε σε προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, ενώ πιστοποιητικό θανάτου δόθηκε από ιδιώτη γιατρό, χωρίς να γίνει ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, πριν από μία βδομάδα, το ηλικιωμένο ζευγάρι είχε μεταβεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με τάσεις λιποθυμίας. Εκεί υπεβλήθησαν σε εξετάσεις, χωρίς όμως να προκύψει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας.

Το χρονικό

Ανάστατοι οι κάτοικοι στην Ανατολή Ιωαννίνων δεν μπορούσαν σήμερα το πρωί, Τρίτη 3 Μαρτίου, να πιστέψουν το οικογενειακό δράμα που εκτυλίχθηκε σστο χωριό τους.

Νεκρή η κόρη, ενώ ο πατέρας της βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Δυστυχώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες τους δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή την άτυχη 44χρονη, ενώ ο ηλικιωμένος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σχετικές ειδήσεις