ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Μαθητής τραυματίστηκε απο σφαίρα σε προαύλιο σχολείου

Ηράκλειο: Μαθητής τραυματίστηκε απο σφαίρα σε προαύλιο σχολείου

Ελαφρά τραυματίστηκε ένας μαθητής της Β' Δημοτικού, απο σφαίρα την οποία βρήκε στο προαύλιο συμμαθητής του και την πέταξε με δύναμη στο δάπεδο, με αποτέλεσμα να εκραγεί. Η Αστυνομία ψάχνει την άκρη του νήματος για το πώς βρέθηκαν σφαίρες σε ένα χώρο που υπάρχουν μικρά παιδιά.

Σύμφωνα με το cretapost, οι σφαίρες εντοπίστηκαν σήμερα Τρίτη 3 Μαρτίου, από μαθητή της Β' Δημοτικού, ο οποίος κατά τη διάρκεια διαλείμματος τις είδε να γυαλίζουν και έσπευσε να παίξει.

Όταν πλησίασε, σήκωσε μια σφαίρα για να παίξει. Την πέταξε με δύναμη στο δάπεδο, ωστόσο ο θόρυβος του προκάλεσε φόβο και φώναξε τη δασκάλα του, στην οποία είπε τι είχε βρει.

Η σφαίρα εξερράγη και ένα θραύσμα τραυμάτισε ελαφρά στην πλάτη έναν άλλο μαθητή.

Η δασκάλα πήγε στο μέρος όπου ο μαθητής βρήκε την σφαίρα και αντίκρισε περίπου 20 σφαίρες σε μία γωνιά.

Όπως αναφέρει το cretapost, αμέσως ενημερώθηκε ο διευθυντής του σχολείου και κλήθηκε η αστυνομία.

Τα σενάρια που εξετάζονται από την ΕΛ.ΑΣ.

Στην ΕΛΑΣ σήμανε συναγερμός με αστυνομικούς αλλά και ανθρώπους της Σήμανσης να κάνουν αυτοψία στον χώρο του σχολείου.
Τα σενάρια τα οποία θεωρούνται τα επικρατέστερα είναι κάποιος βρισκόταν με τις σφαίρες κοντά στο σχολείο, όταν είδε κάποιους αστυνομικούς να κάνουν περιπολία και ανησυχώντας μήπως υποβληθεί σε έλεγχο, πέταξε στην αυλή τις σφαίρες θεωρώντας ότι οι αστυνομικοί δεν θα ψάξουν εκεί.

Το δεύτερο σενάριο αναφέρει ότι έγινε κάποια συμπλοκή μεταξύ κακοποιών με τον έναν να ταμπουρώνεται στο σχολείο για να προστατευθεί κι εκεί άφησε τις σφαίρες.

Σχετικές ειδήσεις