ΕΛΛΑΔΑ

Μαρκογιαννάκης: Ασχολήθηκα με άλλη υπόθεση όχι του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Μαρκογιαννάκης: Ασχολήθηκα με άλλη υπόθεση όχι του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Αρνήθηκε για μια ακόμα φορά την εμπλοκή του στην υπόθεση του αγνοούμενου φοιτητή, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Μιλώντας στο Mega, ο κ. Μαρκογιαννάκης διευκρίνισε ότι είχε μεν παρέμβει στη Γαλακτοκομική Σχολή υπέρ ενός φοιτητή αλλά επρόκειτο για άλλη υπόθεση από αυτή του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Όπως τόνισε είχε επικοινωνήσει με τον διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής μετά από παράκληση των γονιών ενός μαθητή ο οποίος είχε ζωγραφίσει σε τοίχο της σχολής την Κρήτη και δίπλα είχε γράψει το όνομα του χωριού του, με αποτέλεσμα να απειλείται με αποβολή.

Ο διευθυντής, σύμφωνα με τον πρώην βουλευτή, απέκρουσε ενοχλημένος την παράκληση για μη αποβολή του φοιτητή.

Ο κ. Μακρογιαννάκης αναρωτήθηκε «τι σχέση μπορεί να έχει αυτή η υπόθεση μετά από τόσο καιρό, με την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη» και ζήτησε να γίνει «ενδελεχής εισαγγελική έρευνα ώστε να πέσει φως στα αίτια της εξαφάνισης».

Για τον τρόπο που ενεπλάκη το όνομά του στην υπόθεση, ο κ. Μαρκογιαννάκης τόνισε «δεν μπορούμε να πετάμε μια μελανιά και μετά να σιωπούμε, δεν μπορεί να πλανάται μια τέτοια κατηγορία» και διευκρίνισε ότι προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Έλενα Ακρίτα αλλά δεν το έχει καταφέρει ακόμα.

Σχετικές ειδήσεις