ΕΛΛΑΔΑ

Αναβολή της συγκέντρωσης για τον Βαγγέλη ζητά η οικογένειά του

Αναβολή της συγκέντρωσης για τον Βαγγέλη ζητά η οικογένειά του

Με μήνυμα στη σελίδα που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης ζητά την αναβολή της συγκέντρωσης για τον αγνοούμενο φοιτητή.

Το μήνυμα του Γιώργου Τσούκαλη έρχεται λίγο μετά το κάλεσμα μέσω Facebook για συγκέντρωση πολιτών, το πρωί της Κυριακής 8 Μαρτίου, έξω από τη Γαλακτοκομική Σχολή, στην οποία φοιτούσε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης.

Σύμφωνα με το μήνυμα του Γιώργου Τσούκαλη, η οικογένεια του Βαγγέλη και ο ίδιος προσωπικά ζητούν την αναβολή της συγκέντρωσης καθώς υπάρχει πλήρης κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών αλλά και ένορκη διοικητική εξέταση σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση του Γιώργου Τσούκαλη αναφέρει:

«Φίλες και φίλοι, Θέλω αρχικά να.... εκφράσω την ευγνωμοσύνη τόσο εμού όσο και της οικογένειας του Βαγγέλη, με την οποία έχω την τιμή να επικοινωνώ και να συνεργάζομαι, για την αυθόρμητη αλλά και χρήσιμη ενασχόλησή σας προκειμένου να εντοπισθεί.

Θέλω ακόμη να σας παρακαλέσω τόσο προσωπικά όσο και επ' ονόματι της οικογένειάς του να αναβάλετε τη συγκέντρωση της 8/3/2015 στα Γιάννενα, σε μελλοντική ημερομηνία, διότι αφενός βρισκόμαστε στο κρισιμότερο σημείο της έρευνας, και υπάρχει πλήρης κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, αφετέρου βρίσκεται σε εξέλιξη ένορκη διοικητική εξέταση για την υπόθεση.

Σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσουμε την επικοινωνία μας την οποία θεωρώ άκρως χρήσιμη και αναγκαία στην εξέλιξη της υπόθεσης αυτής. Γεώργιος Τσούκαλης, Ιδιωτικός Ερευνητής».

Πηγή: epirusgate.blogspot.gr

Σχετικές ειδήσεις