ΕΛΛΑΔΑ

Αποκάλυψη για νέο θύμα εκφοβισμού στη Γαλακτοκομική Σχολή

Αποκάλυψη για νέο θύμα εκφοβισμού στη Γαλακτοκομική Σχολή

Καθώς η κοινωνία προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της αυτοκτονίας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, σπουδαστής της ίδιας σχολής στην οποία φοιτούσε ο άτυχος 20χρονος, καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα bullying.

Σε «κολαστήριο» για κάποιους σπουδαστές φαίνεται ότι είχε μετατραπεί η Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Espresso" που αποκαλύπτει κι άλλο κρούσμα εκφοβισμού.

«Πριν από περίπου δέκα μέρες με πήρε τηλέφωνο μια μητέρα πανικόβλητη», αποκαλύπτει στην εφημερίδα ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης –ο οποίος είχε αναλάβει την υπόθεση Γιακουμάκη-.

«Μου είπε ότι ο γιος της, που σπουδάζει στη σχολή, δεχόταν απειλητικά μηνύματα. Τον έφερα σε επαφή με τον συνεργάτη μου στα Ιωάννινα, Φώντα Βρόσγο και τους είπα να πάνε κατευθείαν στην Αστυνομία», προσθέτει ο κ. Τσούκαλης.

Ο ιδιωτικός ερευνητής εξηγεί ότι «παρουσία ενός θείου του Βαγγέλη, μας είπε όσα συνέβαιναν στη σχολή. Το παιδί ήταν φοβισμένο μήπως το δουν να μου μιλάει.

Σύμφωνα με τον κ. Τσούκαλη, ο σπουδαστής περιέγραψε λεπτομερώς περιστατικά με τραμπουκισμούς σε βάρος του Βαγγέλη και του ίδιου.

«Κάνω έκκληση σε όσους ξέρουν, είδαν, άκουσαν, να μιλήσουν», καταλήγει ο ιδιωτικός ερευνητής.

Σχετικές ειδήσεις