ΕΛΛΑΔΑ

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Δείτε την επιστολή των φοιτητών για τα προβλήματα της Σχολής

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Δείτε την επιστολή των φοιτητών για τα προβλήματα της Σχολής

Πρώτο το Newsbomb είχε αποκαλύψει με ρεπορτάζ στις 17/03/2015 την επιστολή διαμαρτυρίας για τις άθλιες συνθήκες στη Γαλακτομική Σχολή Ιωαννίνων, την οποία είχε υπογράψει και ο άτυχος Βαγγέλης Γιακουμάκης Ιωαννίνων και είχε καταθέσει τον περασμένο Νοέμβριο στη Βουλή η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ του Newsbomb.

Η αποκάλυψη της επιστολής και η πλήρης επιβεβαίωση του Newbomb έγινε σήμερα, Πέμπτη (19/03/2015) δια στόματος της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, κατά τη διάρκεια συζήτησης επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή για το σχολικό εκφοβισμό.

Το Newsbomb στο ρεπορτάζ με τίτλο «Βαγγέλης Γιακουμάκης: Έκανε σχέδια για το Πάσχα...», είχε αποκαλύψει την ύπαρξη της επιστολής με απόλυτη ακρίβεια.

REPORTAZ NEWSBOMB 2

Δείτε παρακάτω την ακριβή αναφορά που κατέθεσε η Άννα Ασημακοπούλου το Νοέμβριο του 2014 και την οποία αποκαλύψαμε στις 17 Μαρτίου, πριν από δύο ημέρες.

REPORTAZ NEWSBOMB 1

Συγκεριμένα, η Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε ότι θα αναληφθεί πρωτοβουλία για να υπάρξει ευρύτερη συζήτηση του θέματος και θύμισε ότι η βουλευτής της ΝΔ είχε καταθέσει αναφορά για τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων και τις κακές συνθήκες φοίτησης, αναφορά που είχε προσυπογράψει και ο άτυχος Βαγγέλης Γιακουμάκης.

Στις 27 Νοεμβρίου του 2014, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου κατέθεσε στη Βουλή ως αναφορά επιστολή διαμαρτυρίας φοιτητών της Γαλακτοκομικής Σχολής, όπου ο τότε υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γ. Καρασμάνης ενημερώνεται για τα προβλήματα, τις ελλείψεις και τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στη Σχολή.

Την επιστολή υπογράφουν οι «απεγνωσμένοι φοιτητές της Γαλακτοκομικής 2014-2015» ανάμεσά τους και ο αδικοχαμένος Βαγγέλης Γιακουμάκης. Η επιστολή έχει να κάνει με τις συνθήκες υπό τις οποίες ζούσαν και φοιτούσαν οι μαθητές της Γαλακτοκομικής και όχι με το bullying και τον εκφοβισμό που βίωσε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης πριν το θάνατό του.

epistoli
epistoli2

Δείτε εδώ ολόκληρη την επιστολή, την οποία είχε αποστείλει η Άννα Ασημακοπούλου στον τότε υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γ. Καρασμάνη

epistoli foithtvn galaktokomikh

Σχετικές ειδήσεις