ΕΛΛΑΔΑ

Οι συγκινητικές μαντινάδες της αδερφής του Βαγγέλη Γιακουμάκη (photos)

Οι συγκινητικές μαντινάδες της αδερφής του Βαγγέλη Γιακουμάκη (photos)

Τον μεγαλύτερο πόνο βιώνει η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Γονείς αδέρφια και συγγενείς δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι ο Βαγγέλης τους χάθηκε…

Η αδερφή του Βαγγέλη Γιακουμάκη, Ελένη, ποστάρει σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες, τραγούδια και μαντινάδες στο προφίλ της στο facebook.

«Να πεις του χάρου του σκληρού, που πήρε τη ζωή σου... πως να τα βάλει δε μπορεί με την ανάμνησή σου !!!», είναι τα λόγια μίαw από τις μαντινάδες που συνοδευόταν από μία φωτογραφία της με τον Βαγγέλη.

«Δεν έχει ο χάρος αίσθημα, ούτε και ευαισθησία… και παίρνει αυτούς που δίνουνε στον ψεύτη κόσμο αξία…», ήταν μία άλλη μαντινάδα που ανήρτησε η Ελένη Γιακουμάκη στο προφίλ τη, η οποία συνοδευόταν επίσης από μια φωτογραφία με τα τρία αδέρφια της οικογένειας.

Εκτός όμως από μαντινάδες, η αδερφή του 20χρονου δημοσιεύει και διάφορα τραγούδια, αφιερωμένα στον αδερφό της.

«Περήφανος αετός ήσουν μεγαλωμένος...Μες τις ψυχές αυτών που ατσάλινα είχαν σώματα...Πέτα πολύ ψηλά, αετέ....Πέτα ψηλά, όσο ποτέ......Κι όσο θα πιάνεις ουρανό.......Τόσο πιο λίγο θα πονώ.....Πέτα ψηλά, βρε αετέ. Μη ξανά κλάψεις πια ποτέ.....Πάλι με χρόνια με καιρούς.....Ξαναγεννιόμαστε, μ” ακούς?.....Αετέ μου, να μ” ακούς, να μ” ακούς..!!!!», είναι τα λόγια που έγραψε σε ένα από αυτά.

Δείτε τις φωτογραφίες από τις δημοσιεύσεις της στην παραπάνω gallery.

Σχετικές ειδήσεις