ΕΛΛΑΔΑ

Τριαντάφυλλα κατέθεσε ο Κουρουμπλής στο σημείο που βρέθηκε ο Βαγγέλης (photo)

Τριαντάφυλλα κατέθεσε ο Κουρουμπλής στο σημείο που βρέθηκε ο Βαγγέλης (photo)

«Να μην ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα που πονάνε όλους», ευχήθηκε ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης (24/3/2015) από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης. Ο υπουργός κατέθεσε στο σημείο λίγα κόκκινα τριαντάφυλλα.

Ο κ. Κουρουμπλής επισκέφθηκε το σημείο όχι ως πολιτικός αλλά ως πατέρας δύο παιδιών, όπως δήλωσε στους παρακείμενους δημοσιογράφους και δεσμεύτηκε πως από τη θέση του θα συμβάλει να περιοριστούν φαινόμενα που προκαλούν πόνο.

Ειδικότερα ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε:

«Ένιωσα την ανάγκη ως πατέρας δύο παιδιών, που είναι στην ηλικία περίπου του Βαγγέλη, αφού βρέθηκα στα Γιάννενα, να καταθέσω δύο λουλούδια στο τόπο όπου βρέθηκε η σορός του. Σαν πατέρας και όχι ως πολιτικός θέλω να ευχηθώ να μην ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα που μας πονάνε όλους. Έζησα σε Ίδρυμα- έζησα 6 χρόνια, τα εφηβικά μου χρόνια, σε τρία διαφορετικά ιδρύματα κλειστής φροντίδας, και δυστυχώς έχω εμπειρίες από την κλειστή ζωή των ιδρυμάτων. Θέλω σε αυτή την περίοδο, που η ζωή, ο Θεός, η τύχη, η συγκυρία, η προσπάθεια, μου έδωσε τη δυνατότητα να είμαι σε ένα κρίσιμο υπουργείο, θέλω να συμβάλω από τη μεριά μου τουλάχιστον να περιοριστούν φαινόμενα που μας κάνουν να πονάμε».

Πηγή: ΑΠΕ

Πηγή φωτογραφιών: epiruspost.gr

Σχετικές ειδήσεις