ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται οι έρευνες για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Συνεχίζονται οι έρευνες για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Σε δυο με τρεις εβδομάδες θα ολοκληρωθούν οι έρευνες για τις συνθήκες θανάτου του 20χρονου φοιτητή από το Ρέθυμνο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και τρίτος κύκλος ερευνών.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή Ηλία Βουγιουκλάκη, το οποίο θα περιέχει και τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις αναμένεται τα επόμενα 24ωρα, ενώ συνεχίζονται οι καταθέσεις πρώην και νυν σπουδαστών της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Ηδη υπάρχουν περίπου 15 καταθέσεις στις οποίες γίνεται αναφορά σε καψόνια και βίαιη συμπεριφορά φοιτητών σε βάρος του 20χρονου, σύμφωνα με το «Βήμα». Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για νέες αναφορές για παρέμβαση βουλευτή προκειμένου να έχουν ευνοϊκή μεταχείριση σπουδαστές της Σχολής με προβληματική συμπεριφορά, σε κατάθεση πρώην φοιτητή που ζει τους τελευταίους μήνες στη Βραζιλία.

Στελέχη των διωκτικών αρχών αναφέρουν ότι ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει το τι προηγήθηκε της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη και τα γεγονότα πριν ο 20χρονος βάλει τέλος στη ζωή του. Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, εξετάστηκαν τηλεφωνικές κλήσεις από συγγενικά του άτομα που είχαν ως θέμα τις χαμηλές βαθμολογίες του φοιτητή στη σχολή, ενώ ερευνούν αν υπήρξε κάποια συνάντηση ή στιχομυθία λίγο πριν εξαφανιστεί.

Σχετικές ειδήσεις