ΕΛΛΑΔΑ

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Δάφνης

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Δάφνης

Στη μνήμη του Λάμπρου Φούντα έγινε, σύμφωνα με την ανάληψη ευθύνης, ο εμπρησμός στο Α.Τ. Δάφνης το βράδυ του Σαββάτου (28/03).

Ανώνυμη οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης στο Αστυνομικό Τμήμα Δάφνης, προς τιμή του μέλους του Επαναστατικού Αγώνα, Λάμπρου Φούντα, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ο φρουρός του αστυνομικού κτιρίου πυροβόλησε μία φορά στον αέρα, χωρίς όμως να τους αποτρέψει.

Στο κείμενο γίνεται αναφορά στον Λάμπρο Φούντα, πέντε χρόνια μετά τη συμπλοκή στην περιοχή κατά την οποία σκοτώθηκε, ενώ διαμηνύεται ότι ο αγώνας συνεχίζεται κόντρα στον «ρεφορμιστικό εφησυχασμό» μέσα σε «αριστερό» περιβάλλον.

"Επιτεθήκαμε στις 28/03 στο Α.Τ.Δάφνης, τμήμα στο οποίο υπηρετούσαν οι δολοφόνοι του Λάμπρου, πυρπολώντας 3 περιπολικά κι 1 υπηρεσιακό όχημα. Παρά τον φρουρό που ήταν έξω και μας σημάδευε εύθυβολα, πυροβολώντας μάλιστα στον αέρα, η επίθεση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τους όρους που εμείς είχαμε θέσει" αναφέρουν οι συντάκτες της επιστολής που επέλεξαν να μην υπογράψουν με κάποια επωνυμία.

Σχετικές ειδήσεις