ΕΛΛΑΔΑ

Η ΠΟΕ - ΟΤΑ ζητά συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών

Η ΠΟΕ - ΟΤΑ ζητά συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών

Συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκο Βούτση ζητάει η ΠΟΕ- ΟΤΑ, ενόψει της ολοκλήρωσης νομοσχεδίου που περιλαμβάνει διατάξεις οι οποίες αφορούν τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Όπως σημειώνει η ΠΟΕ-ΟΤΑ στην επιστολή που απέστειλε στον κ. Βούτση στις 27 Μαρτίου και κοινοποίησε σήμερα, η συνεργασία με την αντιπροσωπευτικότερη Ομοσπονδία εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι απαραίτητη στο πλαίσιο της διαβούλευσης για τις σχετικές διατάξεις που χρειάζονται εξειδίκευση και βελτίωση.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ σημειώνει ότι μετά την ολοκλήρωση των Προγραμματικών Δηλώσεων και με δεδομένη τη διαβούλευση για το σ/ν, ζήτησε επανειλημμένως συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Μάλιστα, σημειώνει ότι η διευθύντρια του γραφείου του υπουργού ενημέρωνε την Ομοσπονδία ότι ο υπουργός δεν έχει χρόνο, την ίδια ώρα που η Ομοσπονδία μάθαινε πως ο υπουργός «έχει χρόνο και τον διαθέτει σε επιμέρους ομάδες εργαζομένων».

«Πιστεύουμε ότι θα βρείτε χρόνο και θα ανταποκριθείτε στο αίτημά μας και δεν θα μας αναγκάσετε υπό το βάρος επίλυσης επειγόντων προβλημάτων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, να αναζητήσουμε άλλους τρόπους προσέγγισης» καταλήγει η επιστολή.

Σχετικές ειδήσεις