ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Συγκλονίζει το γράμμα που άφησε ο 22χρονος αυτόχειρας

Ρόδος: Συγκλονίζει το γράμμα που άφησε ο 22χρονος αυτόχειρας

Μιάμιση σελίδα επιστολή στην οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έβαλε τέλος στη ζωή του, παραμονή της Ανάστασης, άφησε πίσω του ο 22χρονος που βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του στην περιοχή της Ιαλυσού το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου.

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία της Ρόδου, μετά και τη νέα αυτοκτονία ενός 22χρονου ύστερα από το χαμό της φίλης του.

Ο 22χρονος που υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία σε μονάδα της Ρόδου σύμφωνα με τη rodiaki, δεν άντεξε το χαμό της φίλης του, η οποία αυτοκτόνησε στις 5 Απριλίου στο σπίτι της στη Ρόδο, και για τον λόγο αυτό τερμάτισε και ο ίδιος τη ζωή του.

"Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτήν, ζητώ συγνώμη από την οικογένεια και τους φίλους μου" αναφέρεται στην επιστολή, που έγραψε πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα, και η οποία παραδόθηκε στην αρμόδια αντιεισαγγελέα και στον διοικητή του αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, που έφθασαν στο σημείο για την σχετική έρευνα.

Τέταρτη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ημέρες στο νησί της Ρόδου

Ο 22χρονος βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου (11/4/2015) στο σπίτι του, στην περιοχή της Ιαλυσού, οι αστυνομικές αρχές έφθασαν στο σημείο, ενώ η εισαγγελέας υπηρεσίας έδωσε εντολή να γίνει εξονυχιστική έρευνα για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Όπως προέκυψε, ο 22χρονος έβαλε μόνος τέρμα στη ζωή του, ακολουθώντας την 22χρονη φίλη του, η οποία αυτοκτόνησε μια εβδομάδα πριν.

Συγκλονιστικός είναι και ο τρόπος με τον οποίο έδωσε τέλος στη ζωή του, αφού επέλεξε να αυτοκτονήσει με τον ίδιο τρόπο που αυτοκτόνησε και η φίλη του, βάζοντας μια σακούλα νάιλον γύρω από το κεφάλι του.

Όπως αναφέρει η dimokratiki.gr, σύμφωνα με κατάθεση που έδωσε η αδερφή του στην αστυνομία, ο 22χρονος, ο οποίος υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία σε στρατόπεδο της Παστίδας, από την ημέρα που αυτοκτόνησε η σύντροφός του, αντιμετώπιζε έντονο ψυχολογικό πρόβλημα.

Είχε πάρει άδεια και βρισκόταν μαζί με τις δύο αδερφές του στο σπίτι τους, όταν κάποια στιγμή, έφυγε, ανέβηκε στον πάνω όροφο του σπιτιού, όπου και έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Σχετικές ειδήσεις