ΕΛΛΑΔΑ

Συμφωνείτε με την άποψη του Πάνου Καμμένου για ισόβια στους διακινητές μεταναστών;

Συμφωνείτε με την άποψη του Πάνου Καμμένου για ισόβια στους διακινητές μεταναστών;

Ο Πάνος Καμμένος άνοιξε το πολύ σοβαρό ζήτημα της αθρόας προσέλευσης μεταναστών στη χώρα μας τονίζοντας ότι δεν είναι μόνο ελληνικό το πρόβλημα, ενώ έθεσε ζήτημα αυστηροποίησης των ποινών για τους διακινητές που εκμεταλλεύονται τη δυστυχία των μεταναστών - Πάρτε θέση στο δημοψήφισμα του Newsbomb και καταθέστε την άποψή σας.

Την άποψη ότι το μεταναστευτικό είναι πανευρωπαϊκό πρόβλημα όχι μόνο ελληνικό, εξέφρασε σήμερα, Τρίτη (14/04/2015) ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
Ο κ. Καμμένος μιλώντας στον ΑΝΤ 1 τόνισε πως πρέπει να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο για τους διακινητές και να ασκείται σε βάρος τους ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Την ίδια στιγμή εκτίμησε πως η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει τόσο μεγάλο αριθμό μεταναστών και απέρριψε ως λύση για το ζήτημα τη δημιουργία χώρων υποδοχής σε εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα στα νησιά, καθώς όπως υπογράμμισε κάτι τέτοιο θα επιδεινώσει το πρόβλημα και θα αυξήσει την εισροή μεταναστών στο ελληνικό έδαφος.

Ο ίδιος τόνισε ότι το μεταναστευτικό δεν είναι μόνο ελληνικό ζήτημα, αλλά ευρωπαϊκό, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στον ρόλο της Τουρκίας από την οποία ξεκινούν οι διακινητές για να μεταφέρουν τους μετανάστες στη χώρα μας. «Η ΕΕ πρέπει να πιέσει την Τουρκία να εφαρμόσει όσα έχει συμφωνήσει για τους πρόσφυγες» τόνισε, αναφέροντας ότι όσοι μπαίνουν στην Ελλάδα θα πρέπει να επιστρέφονται άμεσα στη χώρα από όπου ήρθαν, προσθέτοντας ότι για τους διακινητές θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με ισόβια κάθειρξη.

Το Newsbomb ανοίγει αυτό το καυτό ζήτημα στο δημόσιο διάλογο. Απαντήστε στο δημοψήφισμα.

Συμφωνείτε με την άποψη του Πάνου Καμμένου για ισόβια στους διακινητές μεταναστών;

  • 98%
  • 1%
  • 0%
4545 συμμετοχές. Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί