ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Γιακουμάκη: Οργή για την απόφαση της Γαλακτοκομικής Σχολής

Υπόθεση Γιακουμάκη: Οργή για την απόφαση της Γαλακτοκομικής Σχολής

Η νέα Διεύθυνση της Γαλακτοκομικής Σχολής μετά από συνεδρίαση των καθηγητών, προχώρησε σε μια απλή επίπληξη προς την ομάδα των Κρητικών σπουδαστών που φέρονταν βίαια στον άτυχο Βαγγέλη, σύμφωνα με την εκπομπή της Νικολούλη.

Την είδηση επιβεβαίωσε και η οικογένεια του άτυχου 20χρονου, συγκεκριμένα ο θείος του Βαγγέλη, που επικοινώνησε με τη Διεύθυνση της Σχολής, ανέφερε στην Αγγελική Νικολούλη, ότι η Διευθύντρια απάντησε ότι δεν μπορούσαν να τους αποβάλουν, γιατί δεν είχαν τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία.

Σε ερώτηση της μητέρας πως συμβαίνει αυτό από τη στιγμή που η προηγούμενη Διεύθυνση διώκεται για παράβαση καθήκοντος, εκείνη φέρεται να της είπε ότι «αυτοί δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους.»

Ο συνεργάτης της εκπομπής, Βασίλης Σιώμος, στα Γιάννενα αναφέρθηκε στην είδηση που κυκλοφόρησε ότι ο Βαγγέλης δεν είχε διανυκτερεύσει στη Σχολή την παραμονή του θανάτου του. Η έρευνα του «Τούνελ» έδειξε ότι αυτός που διανυκτέρευσε εκτός Σχολής ήταν ο συγκάτοικος του και όχι ο Βαγγέλης.

Την Τετάρτη 19 Μαΐου η Ασφάλεια Ιωαννίνων παρέδωσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της περιοχής την ογκώδη δικογραφία της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί αφού ολοκλήρωσαν τον κύκλο των καταθέσεων, κατέσχεσαν κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές συμφοιτητών του Βαγγέλη, που εξετάζονται από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Σχετικές ειδήσεις