ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρουν δύο νέες περιπτώσεις κακοποίησης ζώων σε Μυτιλήνη και Κεφαλονιά

Σοκάρουν δύο νέες περιπτώσεις κακοποίησης ζώων σε Μυτιλήνη και Κεφαλονιά

Απίστευτη σκληρότητα επέδειξαν άγνωστοι δράστες, σε δύο περιπτώσεις κακοποίησης και θανάτωσης σκύλων σε Κεφαλονιά και Μυτιλήνη αντίστοιχα.

Στη Μυτιλήνη, φιλοζωικός σύλλογος της περιοχής ανακοίνωσε ότι τουλάχιστον 12 σκυλιά βρήκαν φρικτό θάνατο τις τελευταίες δύο ημέρες από φόλες ενώ είναι άγνωστος ο αριθμός αδέσποτων ζώων που αγνοούνται και τα οποία φρόντιζαν φιλόζωοι κάτοικοι.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lesvospost.com, το απογοητευτικό στις περιπτώσεις θανάτωσης σκύλων με φόλες, είναι ότι οι περισσότεροι ιδιοκτήτες αρνούνται να τις καταγγείλουν καθώς θεωρούν ότι δεν θα βγάλουν άκρη και δεν θα βρεθούν οι δράστες.

Παράλληλα, στην Κεφαλονιά, αποκαλύφθηκε ότι ένας κάτοικος του χωριού Διλινάτα, πέταξε σε στέρνα βάθους 12 μέτρων, τρία σκυλιά, γιατί τον ενοχλούσαν με το γάβγισμά τους.

Το περιστατικό ήρθε στο φως όταν φιλοζωικός σύλλογος του δήμου Κεφαλονιάς ενημερώθηκε από πολίτη ότι εξαφανίστηκε το σκυλί του και ότι το βρήκε μετά από υπόδειξη του «απαγωγέα» μέσα σε στέρνα, μαζί με δύο ακόμα σκυλιά.

Τα άτυχα τετράποδα που ήταν σε άσχημη κατάσταση, απεγκλώβισαν άντρες της πυροσβεστικής και μέλη του συλλόγου.

Σχετικές ειδήσεις