ΕΛΛΑΔΑ

Ξάνθη: Πνίγηκε ηλικιωμένη στη παραλία του Μυρωδάτου

Ξάνθη: Πνίγηκε ηλικιωμένη στη παραλία του Μυρωδάτου

Τραγικό θάνατο βρήκε την Τρίτη (16/6/2015) μια ηλικιωμένη γυναίκα από την Βουλγαρία που πνίγηκε στην παραλία του Μυρωδάτου.

Πρόκειται για μια 75χρονη η οποία βρέθηκε το πρωί στην πολυσύχναστη πλαζ της Ξάνθης και επέλεξε να απολαύσει το μπάνιο της δίπλα στο οργανωμένο τμήμα της παραλίας. Ωστόσο γύρω στις 11.45 πνίγηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ενώ έγινε αντιληπτή από τους λουόμενους αλλά και τον ναυαγοσώστη που υπάρχει στην περιοχή, ο οποίος ωστόσο δεν πρόλαβε να κάνει κάτι μιας και ήταν ήδη αργά για την ίδια.

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε ένα Ασθενοφόρο όχημα που μετέφερε την ηλικιωμένη στο Κέντρο Υγείας Αβδήρων, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε και το Λιμενικό που διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες και τα αίτια κάτω από τα οποία επήλθε ο πνιγμός.

Πρόκειται για τον πρώτο πνιγμό που σημειώνεται φέτος στην περιοχή, ενώ στο παρελθόν έχουν καταγραφεί ουκ ολίγα περιστατικά, με πιο τραγικό τον πνιγμό ενός ανήλικου αγοριού πέρσι το καλοκαίρι.

Πηγή: thrakitoday.com

Σχετικές ειδήσεις