ΕΛΛΑΔΑ

Παπαθεμελής: Συντετριμμένος ο γνωστός πολιτικός από το θάνατο της κόρης του

Παπαθεμελής: Συντετριμμένος ο γνωστός πολιτικός από το θάνατο της κόρης του

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης (29/07) ο επιφανής πρώην υπουργός Στέλιος Παπαθεμελής.

Ο Στέλιος Παπαθεμελής, ένας άνθρωπος με βαρύ πολιτικό υπόβαθρο, έμελλε σε προχωρημένη ηλικία να βιώσει τη χειρότερη στιγμή της ζωής του.

Ο πρώην υπουργός είναι συντετριμμένος με τον ξαφνικό χαμό της πολυαγαπημένης της κόρης και υποστηρίζει ότι ο θάνατός της οφείλεται σε ένα τραγικό ατύχημα.

download

Η κόρη του Λένα Παπαθεμελή έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο, βυθίζοντας την οικογένεια της στο πένθος. Η άτυχη 48χρονη στην προσπάθεια της να φτιάξει το κοντάρι της σημαίας στο μπαλκόνι του πολιτικού γραφείου του πατέρα της που στεγάζεται στον 7ο όροφο πολυκατοικίας , γλίστρησε, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να βρεθεί στο κενό.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ η 48χρονη δεν είχε τις πολιτικές φιλοδοξίες του πατέρα της αλλά ήταν όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό του και τον βοηθούσε στο πολιτικό του γραφείο. Όπως λένε «της άρεσε ο χορός, η ζωγραφική και ήταν ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο πλάσμα».

download 1

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως το ΕΚΑΒ και η αστυνομία αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά. Από την αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια που οδήγησαν την κόρη του πρώην υπουργού στο κενό από τον έβδομο όροφο του κτιρίου επί της οδού Ερμού.

Συνεργάτες του Στέλιου Παπαθεμελή, μιλούν για την καλοσύνη της κοπέλας, που βοηθούσε πάντα όποιον είχε ανάγκη, είτε ήταν ένα μικρό ζωάκι είτε ένας συμπολίτης μας που βρισκόταν σε δύσκολη θέση. ''Ήταν μια γυναίκα εξαιρετική την οποία αγαπούσαν όλοι όσοι τη γνώριζαν'' αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον του πρώην υπουργού.

Σχετικές ειδήσεις