ΕΛΛΑΔΑ

Ποιος ήταν ο φρουρός του Αλέξη Τσίπρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ποιος ήταν ο φρουρός του Αλέξη Τσίπρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Το νήμα της ζωής του 28χρονου κόπηκε άδικα όταν επέστρεφε σπίτι του με τη μηχανή – Ο νεαρός αστυνομικός που υπηρετούσε στην ασφάλεια του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, κηδεύτηκε στο νεκροταφείο των Αγίων Αναργύρων

Το μεσημέρι τις 27ης Οκτωβρίου έγινε η κηδεία του αδικοχαμένου 28χρονου στο κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων παρουσία του Αλέξη Τσίπρα καθώς και του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Εμφανώς συγκινημένος ο Πρωθυπουργός βρέθηκε στο κοιμητήριο για να πει το τελευταίο αντίο στον προσωπικό του φρουρό που εδώ και ένα χρόνο βρισκόταν στο πλευρό του.

Πριν από ένα χρόνο οι ανώτεροί του ξεχώρισαν τον άτυχο 28χρονο για τις επαγγελματικές του ικανότητες και τον τοποθέτησαν στη Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας Επισήμων της ΕΛ.ΑΣ. Από εκεί πολύ γρήγορα βρέθηκε στην προσωπική φρουρά του Αλέξη Τσίπρα.

Ο 28χρονος, που ήταν απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και της σχολής της Αστυνομίας Ρεθύμνου, είχε αποδείξει τις ικανότητες του γι’ αυτό και ήταν λίγα από τα λίγα άτομα που βρίσκονταν συνεχώς πλάι στον Πρωθυπουργό και στην οικογένειά του.

Δυστυχώς, ο 28χρονος δεν πρόλαβε να ζήσει τη ζωή του και το νήμα της ζωής του κόπηκε, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε και προσέκρουσε σε κολόνα στην περιοχή του Καματερού. Ήταν η μοναδική φορά που δεν φορούσε κράνος...

Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος και παρά την άμεση μεταφορά του στο 401 Νοσοκομείο Αθηνών, οι γιατροί δεν μπορούσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Τραγική ειρωνεία... στο ίδιο σημείο έχουν χάσει και άλλα άτομα τη ζωή τους, ενώ ακριβώς πριν από 3 χρόνια και την ίδια ημέρα άλλος ένας νέος μοτοσικλετιστής είχε την ίδια τραγική κατάληξη.

Εργατικός και φιλόδοξος ο 28χρονος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή του Ζεφυρίου, το 2000 πέρασε στην σχολή ΤΕΦΑΑ στο πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ το 2009 αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές του στη σχολή της Αστυνομίας στο Ρέθυμνο, αφού προηγουμένως έδωσε εκ νέου πανελλαδικές εξετάσεις.

Αγαπούσε τη γυμναστική από μικρό παιδί και υπήρξε μέλος σε διάφορα αθλητικά σωματεία της περιοχή του

Σχετικές ειδήσεις